14 Şubat 2018 Çarşamba

Romantik Komedi Film - Life As We Know It

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün malum 14 Şubat Sevgililer Günü :) Eğer film izleme isteğiniz varsa benden bir öneri :)

Bir Netflix filmi daha ! Annemle gerilim-gizem filmlerinin sonuna gelince bu seferde Romantik-Komedi alanına sardık ve bu filme bayıldık ! Hem komikti hem de romantizm gerçekten iyiydi.Peak ile filmi sayılmaz ama annemle izlemek iyi gitti :D Bu arada Josh Duhamel'e bayıldım tam ideal tipim bilin bakalım kiminle birlikte ? Fergie ! Hiç aklıma gelmezdi taş gibi adam vallahi :D Fergie'de taş gibi kadın ama biraz erkeksi buluyorum ben o kadını hiç kadınsı bir güzelliği yok :D Katherine Heilgl'e de bayılırım hmm o yüzden benden hatta annemden de film geçer not aldı diyebilirim !

Holly ve Eric, tek ortak noktalarının birbirlerine nefretleri ve vaftiz kızları Sophie’ye olan sevgileri olduğunu keşfederler. Ama, aniden Sophie’nin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalırlar. Yoğun sosyal hayatları devam ederken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmalıdırlar.

başımıza gelenler ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...