10 Şubat 2018 Cumartesi

Komedi Film - Arif V 216

Herkese merhabalar efenim ...

Nihayet beklenilen film olan Cem Yılmaz'ın Gora serisinin devam filmi olan Arif ve 216 Ocak başında çıktı ve bende kardeşimle birlikte hemen sinemaya gittik ve izledik.Genel olarak filmi beğenmedik açıkçası tabi Gora ve Arog'a kıyasla.Ama ince detaylarını ve bol göndermelerini beğendik yani bütün şeklinde değilde parça parça ayrırarak incelememiz gereken bir film oldu.film 69 yılında geçiyor tabi bu hem Cem Yılmaz' ın bel altı espirilerinden kaynaklı (bir tür seks pozisyonu) hem de yeni konsepti.

Bol göndermeli bir film diyorum ya aynen öyle ! Eski filmlerinden tutun,Hollywood filmlerine hatta Yeşilçam filmlerine kadar her sahnesi göndermelerle dolu.Zaten Yeşilçam'n dev isimlerinin cosplayini de filmde görmek mümkün :D O rolleri de yine ünlü kişiler oynuyor.Anlayacağınız kadrosu baya baya geniş.Seda Bakan ve Ozan Güven gibi başrollerin yanında,Farah Zeynep Abdullah,Çağlar Çorumlu,Kerem Alışık,Mert Fırat,Şükrü Özyıldız,Tuba Ünsal,Mustafa Sandal,Ahu Yağtuğ,Ediz Hun ve Murat Arkın gibi süpriz isimlerde yer alıyor.

Arif v 216 : Afis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...