18 Şubat 2018 Pazar

Kore Dizi - Meloholic

Herkese merhabalar efenim ...

Yine psikolojik tarafından çok Romantik-Komedi tarafına ağırlık verilmiş şeker tadında bir dizi.Genelde hep erkekler çift kişilikli olurken bu sefer kızımız çift kişilikli ama erkeğimiz de dokunduğu insanların aklından geçenleri duyabiliyor :D Hafif fantastiğe kayabiliyor yani dizi :D Bu arada oğlanı bilmem ama kıza bayıldım kendisini daha bir çok dizi de izlemek isterim favori Unnilerim arasında olma yolunda :)
Konusu:
Dizi, telepati yeteneğine sahip olan bir adam (Yunho) ile iki kişilikli bir kadının (Kyung Soo-Jin) etrafında dönmektedir.

Karakterleri:
Yunho dizide elini tutuğu kişinin zihnini okuma yeteneğine sahip olan Yoo Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Tam bir centilmendir. Bir gün, Han Ye-Ri (Kyung Soo-Jin) adında iki kişilikli bir kadınla tanışır ve ona âşık olur. – "Sadece bir kere dokunmama izin ver!"

Kyung Soo-Jin dizide kişiliği ikiye bölünmüş Han Ye-Ri karakterini canlandırmaktadır. Ye-Ri, neşeli birisi olsa da çıktığı birkaç randevuda yaşadığı travmatik olaylardan sonra kalbini ilişkilere kapatmıştır. - "Ben bir manyağım. Hâlâ benden hoşlanıyor musun?". İkiye bölünmüş diğer kişiliği kendisini insanlara Han Joo-Ri olarak tanıtmaktadır. Onun karakteri diğer kişiliğinin tam tersidir. İlişkilere oldukça açık, soğuk bir görünüme sahip, çekici birisidir ve sevgi gibi duygulara önem vermez. – "Görmüyor musun? Aşkın burada duruyor…"

Han Joo-Wan dizide sessiz ve şık görünümün arkasında tutkulu bir karakteri canlandırmaktadır. O, bir kitapçı dükkânının sahibidir. – "Bazen gerçekte var olan şeyler bir romandan daha çok bir romana benzeyebilir."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...