8 Eylül 2017 Cuma

Romantik Komedi Film - Todos Queremos a Alguien

Herkese merhabalar efenim ...

Bugünkü rastgele film seçiminde Meksika'ya gidiyoruz !

Tarzı aslında tam bir Romantik-Komedi ve tipik American tarzına benzese de aslında benim bir önyargımı kıran ve bir düşüncemi değiştiren bir yapım oldu.

Aslında dediğim gibi geniş mezheplerinde yaşayan insanların güya gerçek aşkı arama serüvenleri.Ama eski erkek arkadaşınla yatıp kalkmamı dersin sevmeden öylesine biriyle çıkmamı dersin seni terkedip giden biriyle kalp kırıklığın olsa dahi eski samimiyette olmamı dersin ne derseniz artık ...

Tipik gavur aşk ilişkileri aslında :D Ama filmde ayrıntı olan şey : Başroldeki kızın aşk anlayışı ile aşk hayatlarını hor gördüğü insanların aşk anlayışının farklı olması,olabilmesi ! Ki bence aşkın bu yüzden tek bir tanımı yok çünkü herkese göre değişen bir durum ve bizim aşkı kendi kafamıza göre tanımlayıp milletinkini hor görmeye cidden hakkımız yok.Bizim için aşk aldatmamak,tek eşli olma,onurundan ödün vermeden tertemiz bir ilişki yaşamak olabilir ama başka bir insana göre aşk belki de 2 kadına birden aşık olmak ya da 80 yaşından sonra aşık olmak,5 yaşında aşık olmak ya da 20 yıldır evlendiğin artık argo gereği her bokunu bildiğin adama aşık olmak olabilir ... Çünkü aşk 2 kişilik ve biz yorum yapan 3.kişiyiz ... Onların arasında ne olup bittiğini bilmiyoruz nasıl bir aşık olduğunu bilmiyoruz sadece kafamızdaki değerlere göre yorum yapıyoruz maalesef.

İşte bu film bana tam olarakta böyle düşündürdü ilk başta bunların mezhebi ne kadar geniş arkadaş ya da işin içinde aldatma olan şeye aşk demem deyip duruyordum ama bakış açım cidden değişti.Onların ki böyle bizim ki böyle.Biraz kültür biraz karakter ... Ama aşk herkes için !

İşinde başarılı ve kariyerli bir kadın olan Clara, iş arkadaşı olan birisinden yardım ister. Ailesi onu ziyarete geldiğinde, evleneceği kişi olarak birisini tanıştırmak zorundadır. Her şey yolunda giderken, Clara’nın eski sevgilisi boy gösterince işler karışır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...