29 Temmuz 2017 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Kore Filmleri

Herkese merhabalar efenim ...

Marmaris tatili de bitti :) Şimdi Amasya'ya gidene kadar ders çalışma ve boş zamanlarda dizi,film,kitap vakti :) Marmaris postu da elbette çok yakın zamanda gelecek :) 

Bugün gitmeden önce ki hafta da izlediğim 3 Kore filminden bahsetmek istedim. 2 film Yoo Yeon-Seok Oppa'nın kendisini bu filmler sayesinde keşfettim ve çokta beğendim hemen Oppa listeme kaydettim :D

1-Mood Of Day

Şans eseri tren yolculuğu sırasında yolları kesişen ve birlikte yabancı bir şehirde 24 saat geçiren bir erkek ile kadının hikayesi anlatılmaktadır.



2- Perfect Proposal

Ji-Yeon (Im Soo-Jung) bir arkadaşı tarafından ihanete uğrar ve bu nedenle ağır bir borç içine düşer . Sung-Yeol (Yoo Yeon-Seok) onun karşısına çıkar ve tehlikeli bir teklifle onu cezbeder, teklif tehlikelidir fakat inanılmaz kazançlıdır.



3 - Cat Funeral

Bir müzisyen olan Dong-Hoon (Kangin) ve bir karikatürist olan Jae-Hee (Park Se-Young) eski sevgililerdir. Birlikte oldukları zamanlar Gooreumi adında bir kedi beslemişlerdir. Ayrılmalarından sonra, kediyi beslemeye Dong-Hoon devam etmiştir. 
Bir gün kedi ölür. Dong-Hoon, Jae-Hee'yi arayıp Gooreumi'ye olanları anlatmaya karar verir. Sonrasında 1 yıl içinde ilk defa buluşurlar ve kedilerine bir cenaze düzenlemek için, Dong-Hoon ve Jae-Hee bir gece iki günlük bir geziye çıkarlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...