1 Temmuz 2017 Cumartesi

Kore Dizi - Orange Marmalade

Herkese merhabalar efenim ...

Arşivlerden tırtıkladığım bir Kore dizisi ile yola devam ediyoruz.Aslı Webtoon olan vampirli bir dizimiz kendisi.Oldukça güzel bir şekilde başlayıp 5 bölümden sonra fıttıran dizilerden maalesef.Bambaşka bir dünyaya konuya gidip geliyor daha sonra malum 16 bölüm herkes kavuşuyor falan fıstık ... Öyle efsane olamaz elbet ama boşlukta izlenecek cinsten.

Komşunuz bir vampir olsa ne yapardınız? Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır. Günümüzde, Jae-Min (Yeo Jin-Goo) popüler bir lise öğrencisidir. Okuluna transfer ile gelen Baek Ma-Ri (Seol Hyun) adındaki bir öğrenciye aşık olur. Baek Ma-Ri ise bir vampirdir ve bu gerçeği Jae-Min'den gizler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...