11 Temmuz 2017 Salı

Mini Kore Dizileri

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün size canım aşırı Kore dizisi çektiğinde ama artık fazlasıyla limitimi doldurduğumdan izlediğim tek lokmalık olan mini dizilerden bahsedicem !

Persevere, Goo Hae Ra

Konusu; Se Chan ve Se Jong ne görünüş ne de davranış bakımından birbirlerine hiç benzemeyen ikizlerdir. Onların en yakın arkadaşı olan Goo Hae Ra'nın babası kendisi çocukken ölmüş ve kızına bir şarkı hediye bırakmıştır. Goo Hae Ra'nın en büyük amacı bu şarkıyı bütün dünyaya duyurmaktır. Bu yüzden Se Chan ve Se Jong'la Superstar K'e katılır. Programın ilk görevinde Henry, Jan Goon ve Woo Ri'yle bir takım olurlar. 7 kere düşse de 8. kere ayağa kalkan Azim takımı!




Page Turner







Girl of 0AM

Girl of 0AM süperstar olma hayali süren ana karakter Gong Ji Dan'ın etrafında dönen romantik komedi türünde bir yapımdır. Rastlantı eseri, şarkıcı olarak gelişmesine yardımcı olacak bir karaokenin başına geçer. Karaokede, şarkıcı olması için Ji Dan'ı yönlendiren ancak gizemli bir sır gizleyen Min Se Ra adlı biri çalışmaya başlamıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...