10 Haziran 2017 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - 4 Kore Filmi

Herkese merhabalar efenim ...

Japonya merakımın ardından elbette çok sevdiğim Kore sinemasına geri dönüş yaptım ve arşivde izlemediğim Romantik-Komedi çerçevesinde ki filmleri izlemeye başladım tabi daha çok KPOP idollerinin olduğu filmlere yer vermiş oldum ama gözüm gönlüm yakışıklı adam görmek istiyor napalım yani :D

Jackal is Coming

Pek akıllı olmayan kadın katil (Song Ji Hyo), popüler bir şarkıcıyı (Kim Jae Joong) öldürmek için kiralanmıştır. Katil daha sonra şarkıcıyı kaçırır ve müşterinin istediği gibi cesur bir şekilde onu öldürmeye çalışır fakat polis peşindedir.




Heaven's Postman

Postman to Heaven" Cennetin Postacısı Özel bir adam ile terk edilmiş bir kadının fantezi ile yoğrulmuş romantik hikâyesidir. Jae-joon bir postacıdır ancak bildiğimiz postacılardan değildir. O sevdikleri insanları özleyenlerin mektuplarını cennete götürür. Ha-na da o insanlardan biridir ve ölen sevgilisini düşünmeden edemiyordur. Daha sonra Jae-joon ve Ha-na arasında 14 gün sürecek bir fantezi başlar ancak Jae-joon'un Ha-na'dan sakladığı bir şey vardır.



Innocent Thing

Joon Ki (Jang Hyuk), yüksek okulda popüler bir öğretmendir. Onun öğrencisi Young Eun (Jo Bo-Ah) ona gizli bir aşk beslemektedir. Joon Ki' nin kalbi de Young Eun' a karşı duygular ifade etmeye başlar, ama o ne olursa olsun duygularını bastırmak için karar verir. Young Eun ise Joon Ki' nin karısı Seo-Yeon (Sun Woo Sun) dahil olmak üzere Joon Ki' nin çevresindekilere yakınlaşmaya başlar.



So I Married an Anti- Fan

Fang Miao Miao (Yuan Shanshan) adındaki bir gazeteci Hallyu yıldızı Hoo Joon (Park Chanyeol) ve Irene (Seo Juhyun)'in bir gece kulubünde fotoğraflarını çeker ve daha sonra Hoo Joon'un özel hayatı hakkında daha çok bilgi bulur. İmajını korumak için Hoo Joon, Miao Miao'nun çalıştığı magazin şirketini onun kovulması için zorlar. İntikam için ise Miao Miao ne pahasına olursa olsun Hoo Joon'u mahvetmeye çalışır ve onun anti-fan'ı olur ancak daha sonra Hoo Joon'a aşık olmaya başlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...