13 Mayıs 2017 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Fallen

Herkese merhabalar efenim ...

Geçenlerde yine canım film açıp izlemek istedi.Aklımda belirli bir film olmadan film  izleme sitelerinde dolaşırken bu afişi gördüm ve beynimde anında şimşekler çıktı.Bu bir zamanlar - ergenliğimde- çok sevdiğim bi kitap serisi olan Düşüş'ün ilk kitabının filmiydi.Yıllar sonra - 2016- da filmini yapmış adamlar.Tabi biraz geç olmuş.Çünkü artık bu tarz kitaplarda filmleri de popüler değil maalesef.

Bir zamanlar Alacakaranlık serisi ile "Vampir" teması popüler oldu daha sonra "İşaret" serisi ve bu seri ile "Melekler" popüler oldu.Walking Dead ve daha bir çok benzeri şeyle "Zombiler" popüler oldu bakalım daha başımıza neler çıkacak merak ediyorum.Haa tabi bir de benim çok sevdiğim bir tür olan daha çok popüleritesini Açlık Oyunları serisinden alan "Distopya" lar var.

Neyse konumuz diğerleri değil elbette konumuz bir zamanların popisi olan Düşmüş Melekler ! Ah ah zamanında yapaydınız şu filmi eminim daha çok izlenirdi ... 

Luce(Addison Timlin) Daniel'ı(Jeremy Irvine) gördüğü an tuhaf ama tanıdık bir hisle sarsıldı. Onda bilindik bir şeyler vardı. Yeni okuluna adımını attığı ilk gün onun diğerlerinden farklı olduğunu anlamıştı. Fakat Daniel anlaşılmaz bir şekilde ona karşı mesafeliydi. Luce ise pervane misali ateşe taparcasına onun çekim alanına girdiğini biliyordu. Hislerinin peşine düşüp gerçeklerle yüzleşmeye hazır mıydı? Küçücük bir sır hayatlarını ne yönde değiştirecekti? Cevaplar gerçekleri anlamlandırmada yeterli olacak mıydı?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...