4 Şubat 2017 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Arrival

Herkese merhabalar efenim...

Hafta sonu film postunda bugün 2016 BilimKurgu filmi olan ve çok konuşulan Arrival filmi var.Genelde bu tarz uzaylı filmlerini pek sevmem fakat hayatımda izlediğim en gerçekçi uzaylı filmiydi diyebilirim çok sıradan bir senaryosu olmasına rağmen oldukça gerçekçi bir şekilde işlenişi filmi oldukça yükseklere taşımış ayrıca alt metnide  - vermek istediği asıl mesajlar - oldukça iyi anlatılmıştı sadece daha farklı bir sonu olabilirdi daha yaratıcı daha farklı bir şey bekliyor insan açıkçası.Çok durağan gitmesine rağmen sonuna kadar merakla izledim filmi.Gerçekten dünyaya uzaylılar gelse bence gerçekten bu tür şeyler yaşanırdı demekten kendimi alakoyamadım.

Dünyanın bugün içinde bulunduğu düşmanlık modasına tepki olarak yapılmış özel bir film. İyi niyetini ve zekasını harmanlayan herkesin insanlığa hediye verebileceğini anlatıyor.

Son olarak Amy Adams her zaman ki gibi bi harika bu kadın nasıl ödül alamaz ?!

Ted Chiang'ın kısa öyküsünden sinemaya uyarlanan Arrival, dünya dışı yapıların uzaydan yeryüzünde farklı noktalara iniş yapmasıyla, dilbilimci Dr. Louise Banks (Amy Adams) ve ekibinin uzaylıların geliş amacını çözmeye çalışmasına odaklanıyor. Uzaylılar bir tehlike midir, yoksa barışçıl amaçlarla mı gelmişlerdir?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...