3 Şubat 2017 Cuma

Kore Dizi - One More Happy Ending

Herkese merhabalar efenim...

Arşivlerdeki Kore dizilerinden devam ediyoruz.Aslında 2016 yılından yeni bir dizi bu ama nedense konusu yüzünden izlemeyi erteleyip duruyordum oysa izleyince sadece önyargıda bulunduğumu anladım oysa çok güzel bir diziymiş ayrıca kadrosuda bir harika ayrıca şu aralar baya baya bi sürekli her dizide karşıma çıkan Oppam Jung Kyung Ho var.Adamın oyunculuğu cidden baya baya b harika şu aralar devam eden dizisi Missing 9 ile esiyor vallahi Kore'de de ülkemizde de.Kadın başrolde Fated To Love you ve Hello Monster dizilerinden hatırlayacağınız fare suratlı minnoş Jang Na Ra ikinci oğlanımızda elbette genelde dizilerde hep 2.adam rolüyle bizi kahreden adeta bu role mahkum edilmiş çok tatlı bir Oppa olan Kwon Yool var.

One More Happy Ending, boşanmıs olmasına rağmen bir kez daha mutlu olmayı deneyen insanların hikayesini anlatacak..
Jang Na-Ra dizide, yeniden evlenmek isteyenlere danışmalık hizmeti veren bir iş sektöründe temsilci olarak görev alan Han Mi-Mo karakterini canlandırmaktadır. O, ikinci kez evlenmeyi umut eden müşterilerine dürüst bir şekilde tavsiyeler vermektedir. Onun karakteri, güzel bir görünüme sahiptir ve gençken "Angels" adlı bir idol grubunun üyesiydi. O, eşinden boşanmıştır.

Jung Kyoung-Ho dizide, bir dedikodu muhabiri olan Song Soo-Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Onun 11 yaşında bir oğlu vardır ve eşinden boşanmıştır. Onun karakteri, yirmili yaşlarındaymış gibi iyi bir görünüme sahiptir ve kariyerinde başarılı birisidir. Çünkü o, görünüşü ve gülümsemesiyle görüştüğü kişilerin kalplerini eriterek onların en gizli sırlarını itiraf etmelerini sağlamaktadır.

Kwon Yool dizide, bir doktor olan Goo Hae-Joon karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, Song Soo-Hyuk'n (Jung Kyoung-Ho) arkadaşıdır ve bekârdır.

Yoo In-Na dizide, bir ilkokulda öğretmenlik yapan Go Dong-Mi karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, bekârdır ve kendisini yalnız hissetmektedir. O, gençken "Angels" adlı bir idol grubunun üyesiydi.

You Da-In dizide, Han Mi-Mo (Jang Na-Ra) ile aynı şirkette yeniden evlenmek isteyenlere danışmalık yapan Baek Da-Jung karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zengin bir adam evlenmiştir. Ancak o da eşinden boşanmıştır. O, gençken "Angels" adlı bir idol grubunun üyesiydi.

Seo In-Young dizide, internet üzerinden alışveriş yapılan bir mağaza için temsilcilik yapan Hong Ae-Ran karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, gençken "Angels"adlı bir idol grubunun üyesiydi.

Hwang Sun-Hee dizide, bir doktor olan Woo Yeon-Soo karakterini canlandırmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...