27 Aralık 2016 Salı

Maydanoz Time : Film - Assassin's Creed

Herkese merhabalar efenim ...

Oyunlarıyla bir nesli kendine aşık eden yapım nihayet beyazperdeye uyarlandı ! Uzun zamandır oyunseverler bu filmi heyecanla bekliyordu tabi bende buna dahildim ve dün sinemaya gidip izleme fırsatı buldum.

Oyunseverler oyunlardaki tadı elbette bulamadı ama yinede konu Assassin's Creed olunca beklenti çok yüksek tutuldu ve bir çok kişi hayal kırıklığına uğrasada bence benim için çok bi hayal kırıklığı olmasada sanırım en fazla idare eder derecedeydi.Oyunlarında tadı vermesinin pek bir imkanı yoktu zaten sanırım ama başrolde Micheal Fassbender beni benden aldı.Daha önce Magneto rolü ile X-Men serisinde daha sonra Tehlikeli ilişkiler filmde aşırı gıcık olduğum Jung karakterinde oynamıştı burada da yine tüm oyunculuğu ve yakışıklılığı ile bir Assasian'ı yani Suikastçiyi oynadı ve bence oldukça iyi bir şekilde de altından kalktı.

Filmin sonu çok açık bitti bu da sanırım filmin devamı gelicek ve bir seri filme bağlayacaklar gibi duruyor eğer tek filmse cidden çok kötü havada kalan bir sonu olmuş maalesef :/

Kısaca konusuna gelecek olursak :

Callum Lynch'in Abstergo Industries adındaki bir şirketin geliştirdiği Animus adı verilen ve geçmiş anıları gerçekmiş gibi gün yüzüne çıkaran bir cihaz sayesinde atasının hayatına geri dönerek insanlığı köleleşmekten alıkoymak için bu kürenin peşine düşecek. 15. yüzyılda engizisyon İspanya'sına giderek kendini kan bağı olan suikastçı Aguilar'ın bedeninde bulacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...