22 Aralık 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Etkinlik - Kitap Ağacı ile Yekta Kopan İpekli Mendil

Herkese merhabalar millet !

Bu ay ki Kitap Ağacı toplantımızı da gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Bir dahi toplantımız Ocak ayında burada olamadığımız için biz öğrenciler olarak Şubay ayında gerçekleşecek o zamana kadar belirlediğimiz kitapları okumaya odaklanıyoruz !

Aslında bu ayki toplantıda maalesef öyle çok fazla üzerine konuşulacak bir şey yoktu.Çünkü Yekta Kopan'ınn başucu kitabı niteliğindeki öykü sözlüğünü biz içinde kendi öyküleri olan bir öykü kitabı zannedip seçmiştik ama kitabın kapağını açıp biraz inceleme fırsatı bulunca durumun hiçte öyle olmadığını anladık.Oysa benim Yekta Kopan'ın kaleminden okuduğum ilk kitap olucaktı :( Onun yerine editörlüğünü yaptığı ve Türk edebiyatında sayılı yerleri olan öykücülerin ve öykülerin bir sözlüğü olduğunu görünce büyük hayal kırıklığına uğradım.Aslında öyküler sözlüğü yapmak oldukça orijinal bir fikir ama pek bana göre değil maalesef ... Kapağının tatlışlığı dışında bu ay hepimiz için bir hayal kırıklığı oldu maalesef.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...