28 Kasım 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Film - Fantastic Beats and Where to Find Them

Herkese merhabalar efenim ...

Sinema gündemini elbette yakından takipteyim ve çıkmasını nicedir beklediğim Fantastic Beasts nihayet çıktı ve nihayet gidebildim.O kadar güzeldi ki ! Harry Potter 'dan öncesi bir dönemde geçsede aynı ruhu bana hissettirdi hatta müzikler bile aynıydı ilk başta bi duygu seli yaşadım resmen bi küçüklüğüme gidip geldim Harry Potter dünyasını ne kadar özlediğimi farkettim.

Konusu tabi ki Harry Potter'dan biraz daha vasat kalsada çok güzel ayrı fantastik bir filmdi ayrıca dün Dr.Strange iyi diyordum ama bence bunun 3D 'si ve görsel efektleri daha iyiydi.Ayrıca oyuncu kadrosu beni benden aldı.The Danish Girl ' deki oyunculuğu ile beni büyülen ve Oscar'ı sonuna kadar hak ettiğini düşündüğüm Eddie Redmayne ,İspanyol filmlerinin karizmatik adamı ve bu filminde kötü karakteri olan Colin Farrell , Flash'ı oynayacağı belirlenen ve burada da kendini bir kez daha ispatlayan Ezra Miller ve bence filmin en güzel ayrıntısı komedinin odak noktası olan Dan Fogler.

Başrole ve Harry Potter serisine bir adam bu kadar yakışır ve bir adam bu kadar mı İngiliz olduğunu 100 m öteden belli eder :D O öne doğru gelen kıvırcık turuncuya kaçan saçları,alttan alttan utangaç utangaç bakan sessiz sakin kendi halinde tatlış tavırları,o bembeyaz ince ve kemikli yüz yapısıyla Redmayne cidden harikaydı adama sürekli olarak her sahnede "harika bu adam ya" demeden duramadım resmen :D 

İlk defa Harry Potter evreninde olan bir filme bu kadar güldüğümü hatırlıyorum cidden mizahi tarafları oldukça iyiydi ayrıca fantastik canavarlarda çok tatlış ve şapşiktiler filmin kısaca tadı tuzu yerindeydi şiddetle bilhassa sinemada izlemenizi tavsiye ediyorum !

Büyü-hayvanbilimci Newt Scamander (Eddie Redmayne) 1926 yılında, uzun süredir emek verdiği, dünyanın her yerinden farklı özellikleri olan büyülü canavarları bularak bunları çantasına toplayıp varlıklarını kanıtlamıştır. New York'a yaptığı kısa süreli ziyaret esnasında yanlışlıkla başka birinin çantasını alır ve bu çok güçlü canavarlardan bazıları serbest kalır. Newt burada kalarak canavarları yakalamak, cadı ve büyücüleri öldüren güçlerle savaşmak durumunda kalacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...