17 Kasım 2016 Perşembe

Kore Dizi - Jealousy Incarnate

Herkese merhabalar efenim ...

2016 'nın bence en iyi Kore Romantik-Komedi dizisi diyebilirim bu dizi için ! İlk bölümünden son bölümüne kadar o kadar çok güldüm ki.Hayatımda izlediğim en samimi dizilerden biriydi kesinlikle.Konusu aslında ilk bakıldığında sıradanmış gibi görünse de bölümler ilerledikçe konunun işlenişi o kadar farklı ki,bi kere bakış açısı çok farklı ve neredeyse 100 tane Kore dizisi izlememe rağmen içlerinde konuyu bu kadar değişik işleyen bir dizi hiç olmamıştır.

Bi kere oyuncu kadrosu çok sağlam dizinin.Oh My Ghost dizisi ile gönüllere taht kuran Jo Jung Suk tatlışı ve benim Kore'de en sevdiğim oyuncu olan Gong Hyo Jin var.Zaten bi dizi de Hyo Jin varsa o dizi efsaneler arasına mutlaka girer Kore'nin Beren Saati gibi bir şey kısacası bu kadın ama uzmanlık alanı daha çok Romantik-Komediler.

Bu tarzı severler için şiddetle tavsiye ettiğim bir dizidir.Jung Suk'a bir kez daha aşık oldum resmen.Adam o kadar tatlı ki,mimikleri mi dersiniz,muhteşem oyunculuğumu neler neler ...

Toplamda bir çok dizinin aksine 24 bölüm sürdü ama her bölümde keyfile sürdü dolu dolu sürdü diyebilirim sonuç olarak mutlaka izleyin çingularım !







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...