8 Ağustos 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Kitap - Enginar Mevsimi Lüset Kohen Fins

Herkese merhabalar millet ...

Yeni bir haftaya kitap postuyla başlamak güzel olur diye düşündüm.Oldukça ilginç bir konuya sahip olan ve gizem kitabı olmamasına rağmen baştan sona gizemli bi havayla devam eden bir kitap.

Enginar Mevsimi adını , İlkbahar'ın ortaları olarakta bilinen (daha çok Nisan - Mayıs gibi) insanların aşkla kanının kaynadığı ve hormonlarından aklının uçup gitmesinden dolayı bir çok hata yaptığı döneme deniliyormuş bende bu kitapla birlikte yeni öğrenmiş oldum.

İlk defa duyduğum bir yazar olmasına rağmen yazarın kalemine bayıldım açıkçası.Bol bol özlü sözlere ve deyimlerle dolu kitap yazmaya üşenmeseydim şimdi sizinle paylaşabileceğim çok fazla güzel söz vardı içinde.

Köşe yazarı olarak çalışan bir kadının sol eli hep deri eldivenle saklı olan Venedik'te gondolcu olarak çalışan bir adamla tanışıp röportaj yapmasıyla hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor.Benim kitapta en çok merak ettiğim adamın sol elinin neden deri eldivenli olduğu elbette ilk başlarda adamın mantıklı bir nedeni varmış gibi gösterilsede adam zaten güvenilir bir tip olmadığı için okuyucuda , kadında adamın dediklerinden emin olamıyor.

Kitabın kapağı çok güzel ve anlamlı geldi bana bu yüzden.Enginar mevsimi kadının inandığı bir şey eldivende malum gizemli gondolcumuza ait.Pek duyulmamış bir kitap olmasına rağmen benim beğendiğim ve tavsiye ettiğim bir kitap oldu.


1 yorum:

  1. Merhaba, deepin blogunda gördüm hemen bir koşu geldim takip ettim bende bloğuma beklerim sevgiler! :)

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...