24 Ağustos 2016 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi -The Time We Were Not In Love

Herkese merhabalar millet ...

Dünde dediğim gibi şu sıra postlara Kore dizileri ile devam edicez.Korezin'de gezerken ilk defa Lee Jin Wook'un ismini gördüm daha önce hiç bir dizisini izlememiştim.Yalnız onun hakkındaki haber pekte iç açıcı değildi maalesef.Taciz davasıyla yargılanıyormuş ama yeni edindiğim bilgilere göre aklanmış bu davadan diye duydum.Gerçekten böyle bir şey yaptı mı yapmadı mı bilemiyorum ama adamı biraz araştırdım bi kaç duyulmuş dizide oynamış ama elbette ben izlememişim :)

Bende merak edip en yakın tarihte yayınlanmış dizisinden başladım.Adamın gerçek hayattaki halini bilemem elbette ama dizilerde oldukça soğuk bir tatlılığı var , oyunculuğu da oldukça iyi.

Dizinin konusu size oldukça tanıdık gelecektir.17 yıl boyunca arkadaş olmayı başarmış 1 erkek ve 1 kadının hikayesi ama bunların arkadaşlıkları biraz fazla ... Son bölüme kadar yine bana gına getirmediler değil elbette ama yinede bıkmadan izlettirdi bana kendisini.

Konusu :

Oh Ha-Na (Ha Ji-Won) ve Choi Won (Lee Jin-Wook) 34 yaşına basmış, 17 yıllık dostturlar. Oh Ha-Na kendinden emin, dürüst bir iş kadınıdır. Choi Won ise bir hava limanı şirketinde kabin amir yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Oh Ha- Na'nın ne zaman başı belaya girse Choi Won imdadına koşmuştur. Seo-Hoo (Yoon Gyun-Sang) özgür ruhlu bir piyanisttir ve Lee So-Eun (Choo Soo-Hyun) da hosteslik yapmaktadır. Bakalım bu serüvende Oh Ha-Na ve Choi Won aşkı bulacaklar mı?


Ha Ji-Won - Oh Ha Na


Lee Jin-Wook - Choi Won




Yoon Gyun Sang
 - Seo-Hoo

Choo Soo Hyun - Lee So Eun

1 yorum:

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...