23 Ağustos 2016 Salı

Maydanoz Time : Dizi - Madame Antoine

Herkese merhabalar millet !

Ben nihayet sağlara geri döndüm.1 haftalık kafa tatilinin ardından bloğa hemen yazmaya başladım elbette.Ve kaldığımız yerden dizi postuyla devam ediyoruz zira şu sıra deli divane Kore dizisi izliyorum.Kışın izleyemediğim için yazın acısını çıkarıyorum ayrıca 2016 dizileri canavar gibi ! Hepsi birbirinden güzel hangisini izlesem nerden başlasam bilemiyorum vallahi bende hepsini sıraya soktum bir bir izleyip buraya hemen yorumu giriyorum :)

Tazecik 2016 dizisi olan benimde daha yeni izleyip bitirdiğim komedi-psikoloji türünde bir dizi.Başroldeki adama  baştan sona kadar gıcık oldum bir PDR ci olarak o ayrı konu.Adam psikiyatrist ve psikolojik deney yapmak adına insanların duygularıyla oynuyor.Konusuda ; kadınların aşık olmadığını , sırf erkeğin gücü ve parası için birlikte olduğunu ispatlamaya çalışıyor.Çok gıcık değil mi :D Ama yemezler :D

Konusu :

Ko Hye Rim ünlü bir falcıdır. 'Madam Antoine' olarak bilinir ve Marie Antoinette ile ruhsal bir bağlantı kurduğunu iddia eder ama bu bir yalandır. İnsanların hikayelerini keskin zekası ve güçlü sezgileri sayesinde anlayabilmektedir. Romantik filmlerdeki gibi bir aşk yaşamanın hayalini kurmaktadır.
Sonrasında Ko Hye Rim Choi Soo Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen psikolojik bir deneyde yer alır. Soo Hyun'un amacı gerçek aşk diye bir şeyin var olmadığını ispatlamaktır. İşe bakın ki psikolojik tedavi merkezinin adı da Madam Antoine. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...