29 Ağustos 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Dizi - Entertainer

Herkese merhabalar efenim ...

Ah benim tatlı ajussim köşeli yüz hatlarını ısırdığım 40 lı yaşlarında olmasına rağmen o tatlılığıyla kucağıma oturtup 8 yaşındaki çocuk gibi sevesimin geldiği adam ...

Niden ettin bunu kendine nidin ?

Bu kadar beklemişken keşke biraz daha bekleseydinde bu kadar sıkıcı bir dizide yer almasaydın.Bi de o kadar bekledip Ji Sung yeni Romantik-Komedi dizisi yapıyormuş dediklerinde heyecanlandık !

Bu diziye tee yazın başında başlamıştım oysa ki ama o kadar sıkıcı ve içinde gram aşk olmayan bir diziydi ki zor getirebildim sonunu.

Yine yaş problemi oldu ve başrolleri kimse yakıştırmadı maalesef.Zaten Jisung baştada bol bol söylediğim gibi hiç 40 lı yaşlarda bir adama benzemiyor o yüzden bence hiç sırıtmadılar.Ama aralarında hiç bir şey de mi olmaz be kardeşim flört bile etmediler umutlar hayaller yıkıldı resmen.

Bir eğlence şirketinin başkanı olan bir adamla ideol olmaya yakışır bir sesi olan bir çocuğun ünlü olma hikayesini anlatıyor.Güye çocuğun ablasıyla aşk yaşayacaktı ben mi yanlış anladım acaba ?

Kısaca JiSung'un izlediğim en kötü dizisiydi tam bir hayalkırıklığı oldu benim için ...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...