11 Ağustos 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Dizi - Another Miss Oh

Herkese merhabalar efenim ...

Kışın biriktirmiş olduğum (malum kışın daha çok Amerikan dizisi yazında Kore dizisi izliyorum) Kore dizilerini nihayet izlemeye başladım.Hepsi de oldukça iyi ve oldukça heyecanlıydı Another Miss Oh'da onlardan biriydi.2016'nın dizilerinden ve kütür kütür (Eric) dizilere geri döndü eh bize de ağzımın suyunu akıta akıta izlemek düştü.

Bol bol kahkaha atabileceğiniz bir dizi Romantik-Komedi her zaman baştacımızdır bilirsiniz.Bana çirkin çirkin kahkahalar attıran ve resmen 1 günde izleyip bitirdiğim dizi oldu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum !

'Another Miss Oh' Hayatları birbirinin tam tersi olan, aynı ismi paylaşan (Oh Hae Young)
iki kadın hakkındaki romantik-gizem dizisidir. 
Oh Hae Young ortalama görünümlü, ortalama zekada ve sakar biridir.Liseden beri sürekli daha popüler, yetenekli ve iyi bir zekası olan diğerOh Hae Young'un gölgesinde kalmıştır. İronik olan ise liseden mezun olduktan sonra aynı şirkette Müdür Yardımcısı ve Ekip Yöneticisi olarak çalışmaya başlamalarıdır.Tüm bunların merkezindeki Park Do Kyung, bu iki kadın arasında aklınızı başınızdan alacak bir kadere sahiptir.Film endüstrisinin en iyi ses yönetmeni ve işinde mükemmelliyetçi olan Do Kyung bir gün aniden kısa vadeli olaral geleceği görme yeteneği kazanır. Ve Park Do Kyung, bu iki kadının hayatına girerek kendisini çözmeye çalışır.





1 yorum:

  1. herkes bu kadar överken ben de Kore dizilerine başlamak istiyordum ama bu konu da bir fikrim yoktu.Neyse en azından nereden başlayacağımı bulmuş oldum iyi oldu bu :)

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...