31 Temmuz 2016 Pazar

Maydanoz Time : Kitap - Yüreğe Söz Geçmiyor Julia Quinn

Herkese merhabalar efenim ...

Tarihi aşk romanlarını yazın böyle sahilde gerine gerine okumaya bayılıyorum.Kafamı böyle çok yormayacak tipten bir roman tam da böyle mekanlara layık bence.

Bir serinin ilk kitabı aslında Bridgerton ailesinin 8 çocuğunun aşk hayatlarını anlatıyor sanırım.İlk roman "Yüreğe Söz Geçmiyor" 4.kardeş olan ablalardan en büyüğü olan Daphne'nin aşk hayatı ile başlıyor ama bol bol 3 abidende bahsedilip gelecek serilere göz kırpılıyor.Eee 8 tane kardeş olunca hepsinin ayrı ayrı hikayesini anlatmak farz olmuş demek ki.

Bir çok blogta övgü yağdırılan bir seri ve yazar aslında.Ama ben ilk kitabını sıradan bir romance gibi buldum açıkçası.Ben de hala tarihi romance denince Judith Mcnaught var.Onun yerini maalesef hala dolduramadı kimse.Aslında Julia Quinn'den ümitliydim.

Kitapta bana farklı gelen tek şey kapak tasarımı oldu o kadar beğendiğim ki bütün serinin kapak tasrımları çok datlu bence.Tabi bir de her bölümün başının kitabın sonuna kadar dahi belli olmayan gizemli bir Leydi köşe yazarının bir yazısıyla başlaması.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...