12 Temmuz 2016 Salı

Maydanoz Time : Kitap - Şeftali Kokan Bir Yaz Jodi Lynn Anderson

Herkese merhabalar efenim ...

Şu an bile inanılmaz yorgunum.Amasya'da günler çok yoğun geçiyor dinlemekten yana sadece kitap okum faaliyeti yapabiliyorum sadece.Amasya tatilinden (!) sonra da 2 gün İzmir'de kalıp Marmaris'e gidicez 10 gün kadar yine buralarda olmayacağım.

Yaza depo yaptığım serilerden biri olan Şeftali Kokan Bir Yaz serisinin ilk kitabını okudum şu anda da 2.kitabını okuyorum o da bir daha ki posta artık.

Kokulu kitaplara resmen ba-yı-lı-yo-rum !

Miss ler gibi şeftali kokuyor resmen kitap.Okurken bir yandan da o kokuyu alıyorsunuz ya sanki siz de o kızlarla birlikte o şeftali bahçesinde şeftali topluyormuş gibi hissediyorsunuz.

Kızlar demişken asıl kahramanlarımız 3 kız Birdie,Murphy ve Leeda.Üçünü de sevemedim :D

Hayır,yani sevemedim derken kendime yakın bulamadım bi türlü kahramanları.Tam birini sevicem derken ya çok gıcık bir laf ediyor ya da çok uyuz olduğum bi haraket yapıyor sürekli karakterleri eleştirir bir halde buldum kendimi.Ama 3 kız da birbirinden çok farklı ve onların arkadaşlıkları oldukça iyi işlenmiş kitapta.Olayın özü bu aslında.Bir şeftali bahçesi ve 3 kızın arkadaşlıkları,aşkları ...


1 yorum:

  1. Menekşe, şeftali... Bakalım sıradaki koku ve kitabı ne? :))

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : My Lovely Liar

Herkese merhabalar efenim, Bayramın son günündeyiz.Dün ve dünden önce ki geziyordum o yüzlerden buralarla ilgilenemedim.Bugün evde dinlenmec...