31 Temmuz 2016 Pazar

Maydanoz Time : Film - The Purge : Election Year

Herkese merhabalar efenim ...

The Purger serisinin ilk 2 filminin postunu bir seri halinde yapıp post olarak koymuştum.İlk 2 filmini ailecek çok sevdiğimizi 1000.kez söylüyorum herhalde.Sanırım serinin son filmi olan Türkçe adıyla Seçim Yılı olan bu filmde en az ilk iki film kadar iyiydi.2016 yapımı olan bu film sinemadan bile yeni kalktı sayılır.

Arınma Gecesi 3, yönetmenliğini ve senaristliğini James De Monaco'nun üstlendiği serinin 3.filmi. Tüm dünyada 200 milyon dolar gişe hasılatı yaparak beklenmedik bir başarı elde eden serinin yeni filminde, Amerika?nın Yeni Kurucuları tarafından her sene hayata geçirilen 12 saatlik anarşinin dehşet verici yeni bölümü gözler önüne seriliyor. 

Yeni bölümde seçimlerde başı çeken bir senatörün hikayesini izliyoruz. Arınma Gecesi'nin kaldırılması için kampanya yürüten senatör henüz amacına ulaşamadan Arınma Gecesi gelip çatıyor. 1 Günlük özgürlüklerine veda etmek istemeyen suçlular da bu kez senatörü hedef alıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...