24 Haziran 2016 Cuma

Maydanoz Time : Film - The Ring Serisi

Herkese merhabalar efenim ...

Bugün yine film serilerinde baya baya eskilere gidiyoruz ve bir zamanlar Korku filmlerinin atası olarak bilinen ve baya baya fenomen olan (ben 5-6 yaşlarındayken) annemlerin izlediği ve ben izlemeyeyim diye Cd'yi saklamaları sonucu bende psikolojik (evet daha izlemeden) bir dram oluşturan bir film serisinden bahsedicem.

Evet şu zamana kurduğum en uzun cümleydi farkettim :D

The Ring yani Halka serisinden bahsedicem.Yıllar yıllar sonra yeni izlemek nasip olsu.Konusunu falan elbette biliyordum ama bu tarz filmleri sevmediğimi söylemiştim.Eğer sevenler varsa mutlaka bu tarz filmlerin atası sayılacak bu film serisini mutlaka izleyin.Evet kesinlikle +18 olduğunu düşünüyorum bu serinin.

Asılı bir Japon film serisi ama Amerika versiyonu bunlar diyebiliriz.

The Ring
Halka



Karanlık imgelerle dolu bir video-kaset. Video-kasedi izleyenler 7 gün içinde gizemli bir şekilde ölüyorlar. Gazeteci Rachel Keller da dört gencin ölmesi üzerine olayı araştırmaya karar veriyor ve kaseti bizzat izliyor. Bu deneyimin ardından kendisiyle birlikte oğlunun da hayatı tehlikeye giren ve arkadaşı Noah'ın yardımını isteyen Keller'a olayı çözmek için sadece 7 gün kalıyor...

The Ring Two
Halka 2


Altı ay önce gerçekleşen korkunç olayların etkisinden kurtulmak isteyen Rachel Keller ve oğlu Seattle'dadırlar. Rachel oğlunu alıp küçük bir mekan olan Astoria, Oregon'a taze bir başlangıç yapmak için taşınır. Ancak bu kararından çabuk döner. Bu küçük mekanda isimsiz tanıdık bir video kaset içeren yerel bir cinayete tanıklık eder bu ona tanıdık gelmektedir. Rachel intikam almak isteyen Samara'nın geri döndüğüne ve bu korkunç dehşet ve ölüm halkasını sürdüreceğinin farkına varır. Tehlike artık çok yakındır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : The Worst of Evil

 Herkese merhabalar efenim, Bugün size hiç benlik olmayan (polisiye,uyuşturucu kaçakçılığı,aksiyon) ama sırf ikinci yan roldeki kadın için b...