7 Mart 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Film - Gods Of Egypt

Herkese tekrardan merhabalar ...

Geçen hafta -son haftasında olan- ve benim de -kardeşiminde- uzun zamandır izlemek istediğim bir film için sinemaya gittik.Hayır,maalesef planladığımız gibi kardeşimle gidemedim onun yerine Balıkesir'de en yakın kız arkadaşımla gittim.

Mitolojiyi,Fantastik filmleri severleri bu filme alalım lütfen.Ben ikisini de severim ama en çok Butler'ı severim :D

Evet şimdi yalan olmasın Butler için de gittim.Oh nihayet itiraf ettim !

Evet adam resmen bu roller için doğmuş ! Hep iyi rollerde olmasına rağmen bu sefer kötü bir amca olan Set karakterindeydi.Ve kötü rolde ayrı yakışıyor benim yiğidime :D

Diğer tip Mısır filmlerinden farklı olarak daha çok Fantastik olarak yapılmıştı.Ki zaten işin içinde Tanrılar olunca bu çok normal bir durum.Film 3 boyutlu olduğuiçin ayrı bir zevk aldım ayrıca grafikler cidden harikaydı.

Kısaca konusuna gelecek olursak ;

Set, karanlığın acımazsız tanrısı, Mısır tahtını devralır. Barışçıl ve varlıklı olan imparatorluğu yıkar, kargaşa ve çatışmaların içine düşürür. Birkaç cesur isyancı Set’in karşısındadır. Sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilen genç bir hırsız, Set’i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus’tan yardımını ister. Bu olağanüstü aksiyon-macera filminde, insanoğlunun hayatta kalmak için aşkını kurtarmaya çalışan bir ölümlü kahramana olan Bek’e bel bağlamasını konu alınıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...