27 Şubat 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - The Dressmaker

Herkese merhabalar efenim.

Oscar zamanı yaklaştıkça aday ve kendinden bahsettiren filmleri izlemeye başladım.Bu da o filmlerden biri sanırım 2 dalda adaylığı var bakalım alabilecek mi? 

Edit : (Aday adaylığı varmış )

Başrollerde Kate Winstlet güzelliği var konu itibariyle mi öyle olması lazımdı bilemiyorum ama Liam'a göre biraz yaşlı kalmış bir kadın oyuncu diyebilirim ya da Liam fazla genç kalmış ya da zaten öyle olmalıydı bilemiyorum ama ben hiç yakıştıramadım,senariste yakıştırmamış olacak ki mutlu sonla bitirmedi maalesef filmi ve film her şey güzel olacak derken yarım saatte film bambaşka bir yöne gitti ve bitti.

"I'm back,basterds."  gibi bir girişi olunca beni acayip etkiledi.

Konusu : Tilly Dunnage (Kate Winslet) güzel, yetenekli ve sıra dışı bir kadındır. Vicdanında taşıdığı büyük bir yükle, annesi Molly?yi (Judy Davis) bulabilmek için doğduğu kasabaya döner. Tilly artık kasabada bir yabancı sayılmakta ve katil olarak suçlanmaktadır. Geçmişin yaraları ile döndüğü bu yerde Tilly?yi kasabalıya yaklaştıran şey Tilly'nin eşsiz terzilik yetenekleri olur. Acılar yerini kahkahalara bırakırken Tilly modacı kimliğiyle kasabanın kadınlarını adeta baştan yaratır. Bu arada geçmişini haksız bir biçimde karalayanlardan tatlı tatlı intikamını almaya başlayan Tilly kasabanın yakışıklısı Teddy?ye (Liam Hemsworth) kalbini kaptırınca bu aşkın ona tahmin edemeyeceği şeyleri yaptıracağını görecektir.




2 yorum:

  1. Sanki bu filmin aday adaylığı var gibi hatırlıyorum ama yanılıyormuyum acaba...
    Ben ilk 6 kategoriye odaklandım gerçi.
    Film/yönetmen/kadın ve erkek oyuncu dalı dışında adaylığı varsa bilemiyorum... Tüm kategorilere odaklanmam inkansızdı :)
    28 Şubat gecesini iple çekiyorum ben, hadi hayırlısı :))

    YanıtlaSil
  2. haklısın baktımda tekrar aday adaylığı varmış Kate Winslet - Steve Jobs filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ile aday :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...