23 Şubat 2016 Salı

Maydanoz Time : Film - Deadpool

Herkese merhabalar millet !

Bugün nihayet gelelim artık fasülyenin faydalarına !

Evet bu haftanın ilk film postu tabi ki 12 Şubatta sinemaya giden ve herkes tarafından da çok beğenilen Deadpool oldu.

Zeki,çevik ve ahlaksız (!) karakterlere bayıldığımı söylemiş miydim :D Gerçekte olsa suratına dönüp bakmam ama film-dizi-kitap karakteri olunca aşık oluyorum :D Naapayiimm :)

Marvel dünyasına ben bu sene daha yeni yeni ufaktan giriş yapıyorum o nemrut karakterlerden sonra (evet Batman nemrutundan bahsediyorum) böylesini komik böylesine tatlı böylesine küfürbaz ve ahlaksız gibi bir karakteri olduğunu öğrenince Marvel dünyasına bir adım daha yaklaştım.

Marvel'in erkek karakterlerinden çok kadın karakterlerini daha çok seviyorum açıkçası.Tabi ki Iron Men bir yana ama Ant Man ve özellikle de DeadPool'un kendi filmlerine kavuşmasına çok sevindim.

AntMan'in de ne kadar harika bir film olduğundan bahsetmiştim DeadPool ondanda güzel diyebilirim.Sinema teknikleri sonuna kadar kullanmak olsun,samimiyet olsun hatta benim çok sevdiğim bir teknik olan seyirciyle ve yönetmenle,senaristle konuşmaları olsun çok komik ve çok eğlenceliydi.

Son olarak bu kadar övüp Allahuekber dağlarına çıkardıktan sonra filmi birazda yerin dibine sokmak gerekirse (hiç bir şey o kadar da mükemmel değildir diye mesaj vermek adına) , en azından filmin bir +16 olduğunu düşünüyorum çünkü hayatımda duymadığım küfürleri duydum resmen :D








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...