20 Şubat 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Before Sunrise

Herkese merhabalar efenim...

Aslında uzun bir süre önce izlesem de postunu yapmak bugüne kısmet olan bir romantik film ile karşınızdayım.

Çok methini duyduğum bir filmdi hatta bu bir seri Before serisi diye geçiyor ama ben ilk filmini çokta beğenmediğim için devamını izlemeyş düşünmüyorum.

Olaylardan çok diyalog odaklı bir aşk filmi diyebilirim açıkçası beni çok sıkıyor bu tip filmler.Ama diyalogları oldukça akılcı bunu demeden geçemicem :)

Hiç tanımadığı bir adamla hiç bilmediği bir yerde trenden inip hayatının en unutulmaz günün yaşayan bir kızın hikayesi aslında.Film sadece 1 günden bahsediyor.




3 yorum:

  1. bu filmleri ben de seviyom yaaa. senden duyduğum the healer çok sevdim yaa. oh my venüs ve cheese in the trap izlicem. senin yutupları bi daa duyurayım yaa herkeş izlesiin :)

    YanıtlaSil
  2. venüsü izlemişsin ay yaaa nası yetişiyon hepsine söleseneeee. kitaplar filmler diziler müzikler. en sevdiğim şeyleri seviyon sen de. eh çok evcimen olmalısın evde geçiyo olmalı zamanın de mi yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. evet tatildeyim ya evden dışarı çıkmıyorum burada genelde arkadaşlarım Balıkesir de hep ordayken post hazırlayacak zamanım bile olmuyor bazen :/ Okul başlamadan bol bol izleyip okuyup zamanımı geçiriyorum işte :D

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...