11 Şubat 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Dizi - Orphan Black

Herkese merhabalar millet !

Uzun zamandır izlediğim her sezonu 10 bölümcük olan toplamda 3 sezon bir İngiliz dizisi olan Orphan Black'i nihayet bitirdim.Bitirdim demek pek doğru olmaz evet şimdilik 3 sezon ama sanırım devamı Nisan gibi gelecekmiş ama ben diziyi izlemeye devam eder miyim bilemiyorum 1.sezonu oldukça heyecanlı ve karmaşık olsada diğer sezonlarda biraz işler karışınca heyecanda kayboldu açıkçası çünkü senarist diziyi nasıl uzatırım diye haliylen saçmalamaya başladı.

Dizi Bilim Kurgu ve Drama kategorisinde diyebiliriz.Kolonlarınızın  olduğunu ve hepsinin ayrı ayrı kendine ait bir hayatı olduğunu ve bir gün tesadüf eseri bunu öğrendiğini ve birinin intihar etmesi üzerine onun yerine geçip onun hayatını yaşamaya başladığınızı hayal edin üstelik yerine geçtiğiniz kişi bir FB ajanı ve oldukça varlıklı biri !

Başrolde ki  7 hatta diğer sezonlara doğru 8 farklı kişiliği oynayan bayan oyuncuyu gönülden tebrik ediyorum vallahi harika bir oyuncu !





Helena,Alison,Beth,Sarah,M.K,Cosima,Rachel
Tatiana Maslany


Felix Dawkins
Jordan Gavaris


Paul Dierden
Dylan Bruce


Scott
Josh Vokey


Kira
Skyler Wexler





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...