25 Şubat 2016 Perşembe

Maydanoz Time : Dizi - Marry Me , Or Not ?

Herkese merhabalar millet !

Bugün uzuunnn bir zamandan sonra bir Tayvan dizisi ile karşınızdayım.Lee Dong Wookieme hava olarak çok benzettiğim Tayvanlı aktörün daha önce aynı kadın oyuncuyla Office Girl diye bir dizisini yazmıştım şimdi yine çok benzeri ama çok daha güzeli bir Romantik-komedi dizisi ile geldim.

Kadın oyuncuyu bu güzelim adama hiç yakıştırmasam da Tayvan'da herhalde çok fazla yakıştırmışlar ki 2.bir dizi daha çekmişler hatta bu dizi de baya bir cüretkar sahnelerle çevrili olmuş.Hatta kimyaları da oldukça iyi tutmuş bildiğiniz kaynamışlar :D

Orijinal komedi sahnelerinin olmasının yanında 15 bölümcük bir dizi.Çin dilini pek sevmiyorum ama yine de sırf bu ikili için izlenir ve katlanılır bence.

Kısaca konusundan bahsedicek olursak , küçüklükten beri birbirini çekemeyen 2 kız arkadaş vardır.Büyüyüncede bu 2 kız arkadaştan biri diğerinin evliliğine mani olur (o boyutta bir kıskançlık yani siz anlayın). Düğünü bozulan kızda intikam almak adına düğününü bozan kızın sevgilisini ayartmaya çalışır ama ortada büyük bir yanlışlık vardır ki o da şudur : O kızın sevgilim diye tanıştırdığı kişi aslında abisidir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...