18 Ocak 2016 Pazartesi

Maydanoz Time : Kitap - Göremediğimiz Tüm Işıklar Anthony Doerr

Herkese merhabalar millet !

Gönül isterdi ki şimdi final sınavları bitmiş olsun İzmir'e gitmiş olayım ve bu yazıyı yurt odamda hastalıktan kırılırken değilde sıcacık yatağımda kahvemi yudumlarken yazayım...

Ama işte sabırrr !  Daha perşembeye kadar buradayım maalesef :/ Üstelik karda yağmaya başladı bileti erkenden alsam iyi olacak.

Neyse efenim biz gelelim bugünün ilk postu olan kitap postuna.Final haftasından (neredeyse aslında 2 haftadır) okumak için ladığım bir kitabın daha sonunu göremedim dayanamadım ve yarım bıraktım.Aslında çok merak ettiğim bir kitaptı ve kütüphanede görünce biran önce alıp okumalıyım dedim ! Fakat sonu yinr hüsran oldu ! Final haftasında olduğumdan mıdır nedir bilemiyorum ama kitaba bir türlü ısınamadım bi türlü konsantre olamadım hani o tür kitaplar olur ya bir türlü kitabın içine giremez bir türlü olayları anlayamazsınız bir türlü gitmez,akmaz ... İşte bu kitapta benim için öyle oldu.Ama neden öyle oldu bilemiyorum.

Kitap ödüllü bir kitap ayrıca bir çok Türk kitap bloglarında da çok sevilen ve beğenilen kitaplardan biri.İki farklı kişi olunca benim kafam mı karışıyor ne oluyor anlamıyorum Kayra Ve Kinyas'ta da geçişleri çok takip edemedim ve kafam çok bulandı okurken.

Aslında konusu çok ilgi çekici ve güzel görünüyor kitabın.2.dünya savaşında radyo tamir eden Werner diye bir çocukla Fransa'da yaşayan kör bir kızın hikayesini anlatıyor.İkisi de farklı hayatlara sahip bunları bir şeyler bir araya getiriyor ama o ne bilmiyorum tabi ki çünkü kitabı en fazla 200 sayfa kadar okuyabildim bir kitap 100 sayfa sonunda size haz vermeyi başaramadıysa bi 100 sayfa kadar daha şans verin daha da olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yoktur yani.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...