23 Ocak 2016 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Ego

Herkese merhabalar millet !

Şu sıralar youtube' a sardım diye burayı ihmal edeceğimi sanmayınız.Youtube kanalına video çekmek,edit yapmak ve yüklemek gerçekten çok zahmetli bir iş elbette her gün blog yazmak gibi olmuyor.Burada aklıma gelen her şeyi söyleyebiliyorum ama kamera karşısında aşırı bir heyecan oluyor ve aklımdakiler neredeyse uçup gidiyor geriye sadece eee mmm demeler kalıyor maalesef :)

2.video bugün yüklenecek ona dabir bakarsanız çok sevinirim.Yine ama bu sefer kardeşimle birlikte yaptığımız bir kitap alışverişi videosu şuan da yükleniyor.

Neyse efenim asıl konumuz olan bugünün film postuna gelelim.Uzun zamandan sonra Romantik-Komedi-Dram türünde  izlediğim en iyi filmlerdendi bence.Başrolümüzde pek yağuşuklu olunca gözlerimden bol bol kapl çıktı tabiki de.Yaa ben bu oğlanı bir yerden tanıyorum diye düşünürken adamın Mr.Robot'ta oynadığını keşfetmem ...  :)

Çok sıradan bir konusu olsada İsveç yapımı bu film benim çok hoşuma gitti.Hep söylüyorum klişelere bayılıyorum :)


25 yaşındaki Sebastian için her şey görünüşten ibarettir. Hayat onun için parti, para ve tek gecelik ilişki demektir. Hayalini kurduğu müzik kariyeri veya gerçek aşk konusunda hiç kendisini zorlayacak bir girişimde bulunmamıştır. Bu yapay hayatında her şey yolunda giderken, kör olmasına neden olan bir kaza geçirir.
Dünyası kararmıştır- ya da aydınlanmıştır. Her şeyi siyah olarak görürken, özel yardımcı Mia ile tanışır. Mia Sebastian’ın normalde asla dikkatini çekmeyecek bir kızdır. Ancak hayatta aslında neyin önemli olduğunu ona Mia öğretir. Sebastian Mia’nın görünüş olarak hiç beklemediği biri olduğunu anlayınca, her şeyin anlamı değişir. EGO kibir, aşk, cinsellik ve aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı hakkında romantik komedi filmidir.


4 yorum:

  1. ilkini dinledim. pek sempatik video yaa. ikincisinin adresi nerdeeee :)

    YanıtlaSil
  2. gördün müüüü son yazısımı kiii :)

    YanıtlaSil
  3. https://www.youtube.com/watch?v=YjlwmRY5Bqg

    burdaaaa

    YanıtlaSil
  4. ikincisi daha eğlenceliymiş ki :)

    kurucunun kızı ve devrimin kızı, ben de yeni okuyup yazdım, güzellerdii :)

    YanıtlaSil

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...