6 Aralık 2015 Pazar

Maydanoz Time : Dizi - Healer

Herkese merhabalar efenim !

Vizeler bitti ya şu sıra kendimi kitaplara ve dizilere adadım gibi bir şey oldu resmen.Kore dizilerinin biri geliyor biri gidiyor.Ama size bugün öyle 2 günde bitirmeyeceğiniz pekte çerezlik olmayan ama heyecandan ve aşktan benim kalbimi patlatan bir dizi ile tanıştıracağım.

Buradaki Oppayı daha önce hiç bir dizi de görmemiştim.Allah'ım bu ne minnoşluk bu ne tatlılık böyle.(Wokkiem duymasın!)

Aksiyon-Romantik-Dram türünde bir dizi diyebilirim.2014 dizisiymiş ben bu diziyi neden daha önceden izlemedim diye kendi kendimi dövdüm resmen :/ Vaktiniz varsa eğer Kore dizilerine ilgi duyuyorsanız hemen açıp izleyin şiddetle tavsiye edilir efenim !

Konusu :

Kim Moon Ho (Yoo Ji Tae) büyük bir yayın şirketinde popüler bir muhabirdir. Bir gün, geçmişte yaşanan bir davanın gerçeğini öğrenir. Bilerek davayla ilgili kişilere yaklaşır ve onlara yardımcı olur. Bunu yaparak hakikati ortaya çıkarmak için mücadele eder. Bu konuda ona internet muhabiri Chae Young-Shin (Park Min-Young) ve "Healer" olarakta bilinen Seo Jung-Hoo (Ji Chang-Wook) yardım eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...