22 Kasım 2015 Pazar

Maydanoz Time : Kitap - Malafa Hakan Günday

Herkese merhabalar millet !

Vize haftasında biraz daha ince ve biraz daha yumuşak bi kitap okuyayım derken gittim yine Hakan Günday'a sardım.Ama bu sefer biraz aramız açıldı Gündaycığımla.Neden , derseniz bu kitabını pek beğenmedim de ondan.Hem o önceden okuduğum 2 kitapta ki (Az ve Daha ) tarzını bulamadım ama kitabı okumak için resmen yanınızda Ermenice bir sözlük bulundurmanız gerekiyordu.Tamam karakterlerin özelliği gereği onların Ermenice konuşmasını anlarımda kendi kullandığı dış uslüpta neden Ermenice kelimeler var ?! Konusu itibariyle de bana hiç hitap etmeyen bir kitap oldu normalde diğerleri gibi beni sarsa ince bir kitap olduğundan 2-3 günde bitirebileceğim kitabı 1 haftada zar zor bitirebildim maalesef.

Bu arada konusuna küçükcükte olsa bir değinecek olursak, Antalya'da Topaz Center diye bi mücevher dükkanları olan Ermeni bir şirketin turistleri nasıl kazıkladığını anlatıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...