16 Kasım 2015 Pazartesi

Maydanoz Time : Dizi - She Was Pretty

Herkese merhabalar millet !

1 saat sonra Bilim Tarihi vizem var ve ben burda oturmuş sizler için dizi postu hazırlıyorum değerimi bilin bak ! 

Neyse efenim çookk uzun zaman oldu Kore dizisi postu yapmayalı ayrıca izlemeyeli de çünkü şu sıra hep Amerikan dizilerine sarmış vaziyetteydim şöyle beni tekrardan bu dizilere bağlayacak tatlış bi dizi nerden bulayım derken sağolsun kardeşim yine imdadıma koştu salayalarım aka aka izlediğim bir tatlış Kore dizisi ile daha karşınızdayım ! 

Kill me Heal me 'den ikiz kardeş olarak tanıdığımız kişiler burada çocukluk aşkı çıktı hiç sormayın ! Ama bence dizinin asıl bomba ismi onlar değil Siwon du ! Siwon'dan burdan hiç bahsetmedim belki ama Wokkieciğimden sonra yeni gözdem diyebiliriz kendisi için ayrıca 2 yıl süren askerliğe gitti o yüzdende ayrı bi üzülüyorum tam böyle şarkıcılıktan oyunculuğa terfi ettiği muhteşem bi zamanda !
Bilmeyenler için söyleyeyim Siwon Super Junior diye bi KPOP grubunda yer alıyor ayrıca bu dizide 2.adam rolünde ama bence 1.adamdan daha tatlı,daha taş ayrıca tam bir yetenek ! Ah o kasları yok mu o kasları ! Şey kas değil mimikleri dicektim mimikleri ! Muhteşem mimik kullanıyor adam be !







Dikkat bu resim size kalp krizi geçirtebilir benden demesi !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...