23 Eylül 2015 Çarşamba

Maydanoz Time : İkon - Kristen Stewart

Günaydııııınnnnnn efemimmm ! Are you readyyyy ? dı dı dıt dı dı dıt dıt

Böyle bugüne disko havasında başladık biraz çünkü yarın bayram çünkü yarın biz Aydın'a gidiyoruz !

Neyse efemi sululuğu bi kenara bırakacak olursak gelelim bugün ki İkon postunda şu son yıllarda Vampir filmlerinin Dracula'dan sonraki temsilcisi Edward'ın insan sevgilisi rolü ile herkesin ideolü haline gelmiş Krsten Stewart var.

Aslında Kristen çocukluğundan beri bu mecranın içinde fakat değeri yeni anlaşılan bi isim diyebilirim.

Hayatı : 

Kristen Jaymes Stewart (d. 9 Nisan 1990) Amerikalı televizyon ve sinema aktrisi. Alacakaranlık filmindeki "Bella Swan" karakteri ile ünlenmiştir. 2015 yılında Clouds of Sils Maria filmindeki perfosmansı ile César Ödülleri nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Kristen Stewart César Ödülleri ni kazanan ilk Amerikalı kadın oyuncu olarak tarihe geçmiştir.

Los Angeles, Californiya'da doğmuş ve büyümüştür. Cameron (öz), Taylor (evlatlık) ve Dana (evlatlık) adlı erkek kardeşleri vardır. Babası FOX TV'de yapımcıdır. Annesi aslında Queensland, Avustralya'da Maroochydore'dan bir yazı denetimcisidir. Yedinci sınıfa kadar okula gitmiş ve sonra eğitimine mektuplarla devam etmiştir. 2009 yılında liseden mezun olmuştur. 2010 yılında ailesinin yanından taşınarak Los Angeles'a yerleşmiştir. Günümüzde de, Los Angeles ve Londra'da evi bulunmaktadır.

İzlediğim 5 Filmi :

In The Land Of Woman :  Film 2007 yapımı.Ayrıtılı postu Film kategorisinden bulabilirsiniz.


The Runaways : Film 2010 yapımı.The Runaways grubunun (adlarını ilk kez bu filmde duydum ) iki asi kızının hayatını anlatan film.Kristen'e biçilmiş kaftan bi rol bence.Saçlarda inanılmaz yakışmış diyebilirim Kristen'da (masum bi yüzü olsa da ) hep bi Asi kız havası var zaten ki bu gerçek hayatında da böyle tahminimce. Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olna Dakota Fannig'te ona eşlik ediyor fakar Dakota bu rol için fazla masum kalmış bence.




Camp X-Ray : Film 2014 yapımı ve bildiğim kadarıyla Kristen 'in oynadığı son filmi.Kristen'e yakışmayan bi saç dtili varsa o da kesinlikle topuz.Kulakları ve sert,soğuk kemikli yüz hatları daha çok ortaya çıkıyor ve hiç güzel bi görüntü sunmuyor seyirciye.Krsiten bu filmde diğer filmlerine göre oldukça farklı bi tarzda.Bi Amerikan askerini canlandırıyor.Makyajsız,her zamankinden bin kat daha soğuk ve elbette daha bi sıska.

Film oldukça tartışmalı aslında.Çünkü Müslümanların savaşta Amerikalı askerler tarafından (sanırım 11 Eylül olayları yüzünden ) esir alınmasını anlatıyor.Amy yani Krsiten Ali adında bi Müslümanla arkadaşlık kuruyor.Tabi bu arkadaşlıktan diğer askerler hiç hoşlanmıyor.Sonunda ağlatan bi film (yani en azından beni).

Bence Kristen bu rolü oynayacak en son kişi diyebilirim.Bi kere fiziksel olarak bile askeri yapıda bi kadın değil.Kilosu tutuyor mu onu bile bilemiyorum fazla sıska ve kısa boylu.Buna rağmen bu rolün üstesinden iyi gelmiş diyebilirim.



Snow White And Huntsman : Film 2012 yapımı.Chris Hemsworth ve Charlize Theron gibi isimler yer alınca (kadroyu iyi tutunca ) bomba gibi tutucak bi film zannedildi ama aslında Pamuk Prenses masalının sürekli farklı versiyonlarda pişirilip önüne konulmasından bence seyirci bıktı artık.(Sindirella ve Alice Harikalar Diyarında içinde geçerli bu tespitim ) . Gerçi filmin ikincisi çıkacakmış diye de duymuştum ama bilemiyorum nasıl devam edecek ki daha bu hikaye ?

Birde Pamuk Prenses olmak için nasıl Lilly Collins yanlış bi seçimse bence Kristen'da öyle cidden başka isim yok mu şöyle daha bi piremsesimsi güzellikte olan ?



Twilight : Film 2008 yapımı.Tabi ki de Krsiten'ın Bella karakteri ile patladığı film bu film elbette.Ayrıca bu filmde kilosu falan daha bi yerinde olduğu için yüzü falan daha msum daha tatlı gözüküyor sonradan kemik torbasına döndü gerçekten saçları falan kestirdi bi ara saçmaladı o ara hiç sevemedim sonradan tekrar kendine geldi Allah'tan.Filmden bahsetmeye gerek  yok bence :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Welcome to Samdal-ri

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bahar tadında bir Kore dizimiz var.Eğer küçük kasabalarda geçen kalp ısıtan aşk Kore dizilerini seviyorsan...