26 Eylül 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : İkon - Jennifer Lawrance

Herkese merhabalar efenim ! Bugün öğleden sonra Balıkesir yolcusuyum efenim eh malum yarın okullar açılıyor zil çaldı ders başı yapmak lazım o yüzden uzun bi süre post yayınlayamayabilirim okuldu,derslerdi derken zaten zaman kalmıyor ama bir de internet sorunum oluştu kaldığım yerle ilgili...

Bugün İkon postunda Jennifer Lawrance var.Aslında o iyi bir oyuncu olduğunu çok zaman önce zaten Oscar olarak kanıtlamıştı ama biz Oscarlık filmleri pek sevmez ve izlemeyiz.Ama popüler bi kitabın filmi çekilince (Açlık Oyunları ) ve başrolünün de hakkını verince onu çok yakından tanıdık hepimiz.Sadece bu film serisi ile de değil daha ardı ardına gelen bi çok filmde de izledik onu helede son zamanlarda Bradley Cooper ile yılın çifti oldular bile diyebilirim tabi gerçke hayatta birlikte değiller.

Hayatı : 

Jennifer Shrader Lawrence (d. 15 Ağustos 1990), OscarAltın KüreSAG sahibi ABD'li aktris. En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazanan en genç 2. kişidir.Jennifer Lawrence 1990 yılında Louisville, Kentucky'de doğmuştur. Kilise oyunlarında oynadı , 14 yaşında oyuncu olmaya karar vermiştir ve ailesiyle birlikte bir yetenek avcısına başvurmuştur. Liseden 2 yıl erken mezun olmuş ve oyunculuk kariyerine başlamıştır.


İzlediğim 5 Filmi :

The Hunger Games : 2012 yılının kesinlikle en iyi ve en çok konuşulan filmlerinden oldu diyebilirim kitabı kadar iyi bir filmdi.Herkes bence az çok bildiği için filmi fazladan yorum yapmaya gerek duymuyorum açıkçası.


Silver Linings : Film 2012 yapımı ve yine bir kitaptan uyarlanma romantik-komedi tarzında çok izlenen ve çok konuşulan ve elbette çok beğenilen bi Jennifer filmi daha.2012 yılı zaten bu kadına yaradı diyebilirim.Bradley ile mükemmel bi uyum yakaladılar ve çokta beğenildiler.Ayrıca Jennifer'a koyu saçlar çok yakışıyor bunu bi kez daha anlamış olduk.Aslında donuk ve soğuk bi güzelliği olsa da Jennifer'ı izlerken içim ısınıyor diyebilirim.


Serena : Film 2014 yapımı.Tabi ki Jennifer'a eşlik eden biricik isim Bradley Cooper.Bu filmde uyumun dibine vurmuşlar resmen,sırf bu çift için izlenebilecek bi film.Ben nedense Jennifer'a koyu saçı daha çok yakışırıyorum.Sarı saç onu çok olgun gösteriyor gerçi bu filmde de olgun göstermesine ihtiyacı var zaten.Çok soğuk,akıllı,becerikli bi kadını oynuyor.Görüntüsüne bu kadar uyan bi karakter daha sanırım Hunger Games'te oynamıştı.

Dönem filmlerine çok yakışan bi kadın daha ...

Kitaptan beyazperdeye uyarlanmış bi film,çok guygusal sonunda beni ağlatmayı başardı.Adama filmde inanılmaz uyuz oldum kısaca kimsenin Ahını almıcam,birinin Ahını alanla da iş yapmayacaksın.



Winter's Bone : Film 2010 yapımı ve Jennifer'ın tanındığı ilk film diyebiliriz bu film için.Aile-Drama türünde bir yapıt.4 dalda oscar adaylığı var ayrıca Jennifer bu film ile En İyi Kadın Oyuncu rolünde ödül aldı ve elbette partneri John Hawkes idi.

Jennifer bu filmde bi kadından çok bir genç kız,bir abla gibi görünüyor.Film gayet yavaş ve ağır ilerliyor böyle filmler genelde Oscar aldığı için hiç şaşırmadım diyebilirim.En İyi Uyarlama senayo seçildiğine göre sanırım bu bir kitaptı.Küçük bi köyde fakirlik içinde kardeşlerine bakmaya çalışırken bi yandan da babasını bulmaya çalışan bi genç kızı anlatıyor.




Alaycı Kuş : 2014 yapımı film.Açlık Oyunlarının ikinci devam filmi niteliğinde.Bu film de de tempo oldukça iyi ama serinin devamına doğru bence tempo biraz düşmüş.



6 yorum:

  1. shailene woodley ve chloe moretz. tanıtsanaaa annatsanaaa :)

    YanıtlaSil
  2. shailene woodley'i yazdı zaten. Eski yayınlarına bakarsan bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. Yolun açık olsunn :) okullar başladı eheh umarım güzel bir sene geçirirsiin

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim evet okullar dolasıyla fazla post yapamıyorum artık internet problemim var kaldığım yerde chloe moretz'in çok az filmi var Deepçiğim ayrıca yeni çağ ikonu olarak görülmüyor maalesef yaşı daha çok küçük daha çok yolu var bence :)

    YanıtlaSil
  5. pikiii. yeni okul sezonun keyifli geçsin hiç üzülmeeee :)

    YanıtlaSil

Kore Dizisi : A Good Day to Be a Dog

 Herkese merhabalar efenim, Fantastik Kore dizilerine devam ediyoruz.En son bu diziyi izledim ve acayip hoşuma gitti.Kızın bir erkekle öpüşü...