2 Eylül 2015 Çarşamba

Maydanoz Time : Dizi - Oh My Ghost

Herkese merhabalar efenim !

Kore dizisi izlemeyeli ve elbette sizlere önermeyeli uzuuunnn bir zaman oldu çünkü şöyle dişime göre bi Kore dizisi bulamıyordum.Ama 2015 dizisi olan şahane mi şahane tatlı mı tatlı en sevdiğim iki dizinin karışımı tadında (Pasta ve Master's Sun) bi dizi geliyor şimdi sizlerin huzuruna !

Oh My Ghost !

Başrolleri tanımıyorum ama şu sıra oğlanda kızda çok konuşuluyor ve çok seviliyor diye biliyorum çünkü kimyaları ve dizide ki tatlılıkları muhteşem ! Kızımız bi mutfakta çaylaktır (Pasta'yı anımsattı) ve kendisi hayaletleri görebiliyor (MS gibi ) Şef'i tatlı,karizmatik biri ama aklı başka bi kadında maalesef.Kızımız ezik mi ezik bi beden bulma içindeki kaçık tatlı bi hayalet bu kızımızın bedenini sahiplenince kızımız eziklikten ultra özgüvenli birine dönüşür ruhun kurtula bilmesi için tek bi şey lazımdır o da yaşam erkeği ile fanfini fonfon yapmaktır bilin bakalım bu erkek kim ? Şebbb !



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...