15 Eylül 2015 Salı

Maydanoz Time : Dizi - Beauty And The Beast

Herkese yeni bir günden merhabalar efenim !

Geçen yıl ki okul sezonumdan bu yana bi türlü izleyip,diziyi olduğu yere kadar getiremediğim bi dizi ile karşınızdayım.2.sezonuna kadar izledim ki 3.sezonunun da olduğunu öğrendim daha yeni ama maalesef daha fazla izleyemeyeceğim hem daha izlemem gereken sırada çok dizim var hem de malum okul açılıyor.

Kate ve Vincent baş karakterler.Kızımız çok güzel,oğlumuz taş gibi bi canavar :D

Evet dizinin ismi de burdan geliyor zaten Güzel  ve Canavar diye.Oğlumuz aslında bi Amerikan askeri.Ordu da bunun ve tüm askerlerin üzerinde bi güç deneyi yapmışlar (Amerikan'nın tipik konuları Kaptan Amerika'da da böyle bi konu vardı,yenilmez asker peşindeler ) ama deney iyi bi sonuç vermeyince askerler canavar olmaya başlamışlar ve karergahı dağıtıp kaçmışlar dünyanın her bi tarafına.Şimdi bazı güçlerde onların peşinde.Onların içinde özel biri var o da Vincent.

Onlardan farkı artık kendini kontrol etmeyi en az seviyede de olsa bilen biri.Çünkü o eskiden doktormuş (yani orduya girmeden önce ) insanlığını kaybetmemiş içinde,insanlara yardım etme duygusunu kaybetmediği içinde tam bi canavar sayılmaz.

Kızımıza gelecek olursak,çekici,güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen bi polis.Cinayetlerden sorumlu bi polis dedektifi aslında.Vincent genç kızken bu kızın haytını kurtarmış ve o zaman da kız Vincent'ı gerçek yüzünü (canavar yüzünü) görmüş,annesi gözleri önünde birileri tarafından öldürülmesiin tramvasından bu şokla daha fazla uğraşamamış hayatı boyunca ama aklının bi yerinde hep bi soru işareti kalmış.

O günden sonra Vincent'ta bu kıza aşık olmuş ve gölge gibi yıllarca izlemiş kızı.Bi cinayet davasıyla bu ikili karşılaşınca olaylar başlıyor.

2 sezon boyunca aşkları çok gel git yaşadı annesinin öldürülmesinin davasının arkasından bi sürrü daha olaylar çıktı 2.sezona girişten sonra dizi olduğu yerden başka bi tarafa gitmeye başlayınca açıkçası beni biraz sıkmaya başladı ve 2.sezonda tam da tadında bırakmaya karar verdim diziyi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...