25 Mayıs 2015 Pazartesi

Maydanoz Time : Film - Kaptan Amerika

Herkese yeni bir günden merhabalar efenim.Daha önce biliyorsunuz ki çok sevdiğim bi arkadaşımın ısrar kıyametiyle hiçte tarzım olmayan bi filme gitmiştik sinema.Yenilmezler 2.

Yine bu arkadaşım vesilesiyle oradaki DC ekibinden Kaptan Amerika'nın ilk filmini izledim.Yine benim çok tarzım olmayan bi film ama neden erkeklerin ve çocukların bunlara bu kadar hayran olduğunu şimdi daha iyi anladım.Kahramanlık gösterileri herkesin her zaman için ilgisini çekiyor.Cinsiyet farketmeksizin,yaş sınırı olmaksızın.

Vücudu cılız mı cılız olan ama koca yürekli ve cesur bir adam Amerikan ordusuna katılmak ister ama bi türlü doktor raporu çıkmaz ve katılamaz.Ondaki cevheri gören bir doktor Amerikan deneyleri için onu gözüne kestirir ve orduya alır.Orduda zekası ve cesaretiyle kendini kanıtlayan adam deneylere tabi tutulur.Deneyin amacı çok güçlü yenilmez bi Amerikan askeri yetiştirmektir.Ve sonucunda cılız vücutlu adam şahane bi vücuda ve süper hıza sahip olur.Kısaca artık o Kaptan Amerika'dır!



3 yorum:

  1. Fantastik Dörtlü'deki Ateş Adam'ımız... :) Bakalım... Ben de beklerim... :)

    YanıtlaSil
  2. aaa evet ya bende bu adamı nerden tanıyorum diyorum fantastik dörtlüyü izlemiştim :D

    YanıtlaSil
  3. chris evans o kaslı adam. bradley cooper ile birlikte amerikan sinemasının en yakışıklı iki erkeğinden biri yaaa :)

    YanıtlaSil

Kitap - Ateşin Varisi Sarah J. Maas

 Herkese merhabalar efenim, Çookk uzun bir aradan sonra Cam Şato serisinin 3.kitabı olan Ateşin Varisi kitabına başladım.3.seriden itibaren ...