12 Mayıs 2015 Salı

Maydanoz Time : Dizi - Sukitte Iinayo

Herkese yeni bir günden merhabalar efenim.1 haftadır bulutların üzerinde hayal dünyasında dolaşıyorum açıkçası bugünden itibaren gerçek dünyaya dönmenin zamanı geldi çünkü tak tak kim o gelen büyük bir final haftası! Daha tez ödevim var bitirilmesi gereken üstüne de yarın en önemli dersin sınavı var 22 Mayıs gibi tahminen bitiyor sınavlarım ve annemler beni almaya gelecek Hola İzmir ve Hola tatil! 1.sınıf bitti bile ! Ne çabuk geçti be a Balıkesir'de zaman :)

Neyse efenim bugünün post konusu tee ne zaman dahi izlediğimi hatırlayamadığım ama çok severek izlediğimi hatırladığım bi animeden bahsetmek istiyorum.Aşka ve sevilmeye ihtiyacım olduğu zamanlarda bu tarz animeler öyle doyurucu oluyor ki anlatamam yüreğim sıcacık oluyor resmen :)

Konusu:Mei Tachinibana'nını 16 yıldır erkek arkadaşı olmamıştır bir gün bir yanlış anlaşılma yüzünden okulu en popüler ve yakışıklı çocuğunu yaralar olacakların tam tersine çocuk bu yaralanma sayesinde Mei'den hoşlanır ve ona tek taraflı arkadaşlık teklif eder hınzır çocuk bununlada kalmaz kızı oracıkta öper :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...