23 Ocak 2015 Cuma

Maydanoz Time : Film - Wilbur Wants To Kıill Himself

Herkese günün 2.postu olan film postundan merhabalar efenim.Dünyada milyarlarca insan var bu demektir ki milyarlarca doğru ve trilyonlarca düşünce var.Hep derim,her insan bir dünya o yüzden insanları anlamak oldukça zor.Psikiyatri,psikoloji her şey hafif kalıyor insan ruhunu ve düşüncelerini,davranışlarını açıklamakla.Bir olay yaşıyorsunuz canınızı yakan bir olay,acı çektiriyorlar size duygularınızla oynuyorlar sonrada sanki bu olayda asıl suçlu sizmişsiniz gibi hissettiriyorlar,intikam belki çok lanet bir şey evet kesinlikle çift taraflı.Ama siz bilerek isteyerek yapmadınız bunu bir şekilde intikam fırsatı karşınıza çıktı işte.Allah beni sınamak mı istiyor acaba? Yoksa bir yol mu açıyor bana git ve hakedeni mıhla diye! Yapmasanız onu biliyorum içimde kalıcak bunca aydan sonra önünüze geliş intikam fırsatı hiç düşünmediğin bi anda onada çektireceğini biliyorsun ya bu bir şeytanın oyunuysa? Düşünmek insanı gerçekten çıldırtır hep derim ya en mutlu insanlar cahil insanlardır,düşünceden yoksun.

Neyse bu anlattıklarımın konuyla hiç bi alaksı yoktu aslında sadece içimi dökmek istedim şu sıra içimde büyük fırtınalar kopuyor doğruyu yaptığımı bilsem de onun bunları hakettiğini bilsemde kalbim acıyor.Umarım zamanla geçer her zaman ki gibi sadece zamana bırakıyorum ama vicdanım rahat yanlış bir şey yapmadığımı biliyorum,biliyorum ki kötülük eden kötülük bulur herkes hakettiğini yaşar.

Aslında bu film üstte söylediklerimden çokta farklı bir şey içermiyor.Sadece benim dikkatimi çeken adam ve kadın büyük bir yanlış yapıyor ve iyi adam ölüyor.Bu durumda herkes üzülüyor ama onlar bi şekilde yaşamaya devam ediyor.Aslında gerçek hayatı yansıtan bir film benim gibi hayalperest pembe bulutlarda yaşayan birinin beğenmemesi gayet normal olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Program : Love Like a K-Drama

 Herkese merhabalar efenim, Bugün bayramda izleyip bitirdiğim ve beni son bölüme kadar saran bir programdan bahsedicem.Program Netflix üzeri...