4 Ocak 2015 Pazar

Maydanoz Time : Film - The Wizard Of Oz

Herkese merhabalar efenim...Bu güzel pazar gününde şöyle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra ya tek başınıza(ki benim ailem olsaydı bu filmi çocuklarımla birlikte izlerdim.) izleyebileceğiniz 1939 yapımı unutulmaz filmler arasında giren hem siyah-beyaz hemde renkli görüntüleri olan bu film izlerken benim çok hoşuma gitti malum 20 yaşında olmama rağmen hala çocuksu bi tarafım var ve böyle şeyler izlemeyi gerçekten çok seviyorum bana masumiyeti hatırlatıyor bu arada gelecekteki çocuğum ya da çocuklarım içinde izlenecek bir film arşivi düzenlemeyi düşünüyorum biliyorum dostlar biliyorum çok sağlam bir anne olacağım :)

Konusu:

Halası ve amcasıyla çiftliklerinde mutlu bir yaşantısı olan Dorothy, sevimli köpeği Toto komşusu tarafından elinden alınmak istenince evden kaçar. Pişman olup geri dönmeye çalıştığı sırada bir hortuma yakalanır ve kendisini Oz'un renkli dünyasında bulur.
 Üzerine düştüğü ev, Doğu'nun Kötü Cadısı'na aittir. Onu öldüren Dorothy birden bire Oz'un en ünlü şahsiyeti haline gelir. Kardeşini öldüren Dorothy'den intikam almak isteyen Batı'nın kötü cadısı, genç kızın peşine düşer. Cadıdan kaçan Dorothy, Oz Büyücüsü'nün yardımını istemek için onun yaşadığı Zümrüt Şehri'ne gider. Dorothy, yolda 3 yeni arkadaş edinir. Kalpsiz Teneke Adam, beyinsiz Korkuluk ve korkak Aslan, uzun yolculuklarında Dorothy'e yardım eder ve onu korurlar. Yolculuğu başarıyla atlatmaları, kahramanlarımızın dileklerinin olmasını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Romantik Film : The Tearsmith

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de ergen filmler izlemeyi acilen bırakmam lazım ! Yine Wattpadd den senaryosu çıkmış gibi olan bir film ...