3 Ocak 2015 Cumartesi

Maydanoz Time : Film - Karda Bir Beyaz Kuş

Herkese merhabalar efenim...Bu haftasonunda yine film keyfi yapacaksınız üst üste biliyorum :) Çok işsisiz biliyorum :) O yüzden hemen günün filmi ile karşınıza çıkıyorum.2014 yapımı bu senenin Uyumsuz ve Aynı Yıldızın Altında filmleri ile yıldızı parlayan kızın bu filmde fazlasıyla yıldızı parlayacak çünkü kız bildiğiniz bu filmde cesaretini ortaya dökmüş(!).Sevişme sahneleri mi dersiniz çırılçıplak olduğu ve memelerini her fırsatta seyircinin gözüne sokmamı dersiniz oyunculuğumu dersiniz ne dersiniz bilememde ben bu kızdan fena soğudum bu filmde :( Film nasıl derseniz en fazla 10 üzerinden 6 veririm tabi sonu dışında sırf sonu için izlenir bence çünkü filmin sonunda Nicki Minajın Anaconda klibindeki Oh My Ghos! diye bağırıyorsunuz öyle bir film sonuydu yani :=) Meraktan çatlamak istemiyorsanız bence hemen izleyin :) Bu arada Eva Green'de ayrı bir taş söylemeden geçemicem bu kadını psiko ya da kötü kadın rolleri fena gidiyor :)


Konusu:

Kat Connor, annesinin beklenmedik ve esrarengiz bir şekilde, ardında hiçbir iz bırakmadan kaybolmasıyla hayatı değişin genç bir kadın. Son derece alımlı bir kadın olan Eve, o güne dek çeşitli zorluklara rağmen ailesinin yanında olmaya devam etmiştir. Ancak haber vermeden ortadan kayboluşu Kat'in yeni bir deneyime adım atmasına neden olur. Bir türlü yıldızının barışmadığı annesinin ortadan kaybolması Kat'i başlarda büyük bir rahatlığa iter. Artık istediğini yapabildiği bir düzene kavuşmuştur. Ne var ki bu vedanın ardında yatan nedenleri ve sonuçları tek başına keşfetmek zorunda kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...