22 Ocak 2015 Perşembe

Maydanoz Time : Dizi- Ookami Shoujo to Kuro Ouji

Herkese yepyeni bir günden merhabalar efenim! Evet bana hiç öyle tuhaf tuhaf bakmayın bu dizinin ismi ! Aslında bu bir anime dizisi o yüzden Türkçe adını da bilmiyorum açıkçası ama ben olsam Siyah Prens Ve Kurt Kız koyardım :) Malum tatildeyiz o yüzden evde bol bol sıkılıyorum bu yüzden hem kısa kısa animeleri izliyorum hem Hint dizilerine bakıyorum hem Amerikan dizileine hem Kore dizilerine bi ordan bi burdan zaman geçirmeye çalışıyorum işte bende.

Neyse efenim yine tam 14 yaş krizleri için tatlış mı tatlış bir dizi :) (Ben kendimi bazen hala 14 yaşında gibi hissediyorum.) Sevgili konusunda diğer kızlardan geri kalmamak için boyuna hikayeler sallayan bir liseli ergen kızımız bir gün bu hikayeleri daha da inandırıcı kılmak için yoldan geçen rastgele bi yakışıklının fotoğrafını çeker ve arkadaşlarına hava atar.Ama bu yakışıklı onun üst sınıfından hem de sınıfının en popüler çocuğu çıkmaz mı? Çocuk bu hikayeleri ve fotoğraf olayını öğrenince gerçek ortaya çıkmasın diye kıza yardım edeceğine söz verir ama bi şart karşılığında kız onun köpeği olacaktır :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...