20 Eylül 2014 Cumartesi

Maydanoz Time:Dizi-Kalp Hırsızı

Herkese İzmir'den bol güneşli sıcacık mutlu hafta sonları dilerim efenim...Evet nihayet yastığıma kavuştum ve gece 7 'den sabah 9'a uyuyunca anca kendime gelebildim diyebilirim.Meğersem ne yorulmuşum hacı hiç farkında olmadan :) Bugün her pazar düzenli olarak izlediğim Kaçak Gelinlerden sonra tek Türk dizisinin postunu yapacağım size.Mine Tugay'a gerçekten bayılıyorum.Kadının ses tonu,mimikleri,güzelliği izlettiriyor vallahi.Med Cezir'den çıkıp bu diziye başrol olarak girmesi bence çok yerinde olmuş.Med Cezir'e arada bir bakıyordum o da yine bu kadın içindi herhalde bi de arada Çağatay Ulusoy için :)

 ATV'nin yeni sezon dizilerinden olan Kalp Hırsızı  bu pazar 5.bölümünü oynayacak şimdilik oldukça eğlenceli gidiyor bu arada Kenan Ece'yi nedense bu dizide hep Arnav'a benzettim onun Türk versiyonu olsaydı kesinlikle Kenan Ece oynamalıydı dedim bir milyon kere.Bu arada araştırırken bu diziyi Kalp Hırsızı Kore diye bir diziye rastladım yine mi Kore'den uygulanma bir dizi var yoksa karşımızda? Hmm ben bu konuyu iyice bir araştırayım bakayım...Hangi diziyi beğensem ucu Kore dizilerine dayanıyor iyi mi?!

Konusu:Defne, Londra'da okuduğu yıllarda âşık olur ve ailesinin onayı olmadan ciddi bir ilişkiye başlar. Oğlu Bora'ya hamile kaldığında, sevdiği adamdan beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Âşık olduğu adam onu ve daha doğmamış çocuğunu ortada bırakarak terk eder. Defne oğluna, babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. İçinde antika eşyaların da olduğu bir sahaf işleten Tekin, bir gece Defne'nin evine girer.
Oğlu Bora'ya, babasının akşam geleceğini söyleyip, eve yalandan bir baba getirme planları yapan Defne, oğlunun eve giren hırsız Tekin'le karşılaşacağından habersizdir. Tekin, antikayı çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanır. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur.Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora'nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...