9 Ağustos 2014 Cumartesi

Maydanoz Time:Film-Roma Tatili

Herkese tekrardan merhabalar efenim...Bugün malum hafta sonu belki gezmelerden çok yorulup akşama,belki de ben gibi eve inzivaya çekilip film izlemek istersiniz diye bir film postu yapayım dedim.İyi ettim mi?

Roma Tatili benim izlediğim ilk siyah-beyaz film diyebilirim.Eski filmlere genelde pek bi merakım yoktur ama bu film izleme listemde olunca birde Audrey'in başrolde olduğunu duyunca hemen izleyeyim dedim.Yumuşak hatlı romantik-komedi tarzında bir film diyebilirim.Hemen filmi izlerken aldığım notlara geçiyorum.

Baştaki ayakkabı olayı...Prenseste olsan kadınsın işte!

Adamın 5000 papelinin uzunluğu faturamı para mı o yahu o kadar uzun para mı olur yuhunuz!

Güzel bir film fakat sonunu bağlayamamışlar film dımdızlak ortada bir yerlerde kalmış vallahi...

Son olarak 1 tanecik replik...

''Mezarın altındayken duysaydım sesini eminim toprağın altında ki kalbim çok sevinirdi.''

Konusu:Audrey Hepburn’e En İyi Kadın Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran Roma Tatili, bir modern zaman prensesinin kraliyet dayatmalarına karşı gelerek tek başına Roma’yı keşfe çıkmasının hikayesini anlatıyor. Burada gazeteci kimliğini saklayarak ilginç hikayeler peşinde koşan Amerikalı bir gazeteciyle (Gregory Peck) tanışıyor. Ancak planı ikilinin birbirine aşık olmasıyla suya düşüyor.

Roma Tatili Resimleri
Roma Tatili Resimleri
Roma Tatili Resimleri
Roma Tatili Resimleri
Roma Tatili Resimleri
Roma Tatili Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...