26 Ağustos 2014 Salı

Maydanoz Time:Dizi-Kaichou Wa Maid Sama

Herkese tekrardan merhabalar efenim...Evet dizilere de doyamıyorum boş boş vakit geçirmeye de çünkü vakit bi türlü geçmiyor napalım bende ne bulduysam izliyorum,okuyorum...Şimdi ki keşfimde Anime diziler oldu.Öyle bi ömür süren Animelere hiç katlanamam vallahi.Şöyle Kore dizisi gibi 26 bölümlük tam dişime göre bi Anime bulundum hem de Romantik-Komedi tadında.Eğer sizde benim gibi yeni şeyler keşfetmeyi ve Kore dizilerini seviyorsanız biraz da ilginizi Japon mangalarına yöneltebilirsiniz.Abartılı ifadeler,kızların sürekli bağırmaları (hele de bu dizide kızımız pek agresif) katlanabiliyorsanız.Bana bunlar acayip tatlış geliyor :) Erkek olsam kesinlikle Anime izlemezdim ama cinsiyetim kız olunca değişiyor işte tatlı olan her şeye karşı bir zaafım var :) Bu arada burada ki favorim Uzaylı-Sapık lakabıyla (kız taktı bu lakabı ona) Usui oldu.Cool olmasından ben yoruldum artık o kadar dayak yedi yinede coolluğunu bozmadı çocukçağız.Sapıklıkları da ayrı komediydi bol bol kahkaha attım diyebilirim.

Konusu:Seiga Lisesi sadece erkeklere eğitim veren bir kurumken son bir kaç yılda karma bir okul olmuştur. Okuldaki erkeklerin sayıca fazla olması kızlara zor anlar yaşatmaktadır. Bu duruma bir çözüm getirmek isteyen Ayazawa Misaki öğrenci konseyinin başkanı olur. Okulda son derece sert ve otoriter olan Misaki'nin bir sırrı vardır. Ailesinin maddi durumu yetersiz olduğu için okul çıkışlarında Maid Latte isimli bir cafede çalışmaktadır. Buradaki tüm garsonlar bayandır ve kurallara göre hizmetçi gibi giyinerek müşterilere öyle davranmaları gerekmektedir. Misaki bu durumun okulda duyulmasını istemez. Bir gün okulun popüler çocuğu Usui Takumi Misaki'yi görür. O günden sonra Misaki'nin hayatı tamamen değişir. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Komedi Filmi : The Blackening

 Herkese merhabalar efenim, Benim gibi ofansif Amerika mizahını biliyor ve seviyorsanız beğeneceğiniz bir film.Çok fazla Amerika mizah kültü...