7 Temmuz 2014 Pazartesi

Maydanoz Time:Kitap-Melek Öpücüğü Barbara Freethy

Herkese yepyeni bir haftadan merhabalar efenim...Bu haftaya kitap postu ile başlayalım istedim.Tee ramazandan önce yazların başlarında okuduğum kitap herhalde evet yine taslaklarda can vermeden yapayım da şunun postunu aradan çıkaralım dedim.Evet tam bir yaz kitabı diyebiliriz milkshakekimden ve kitap kapağından da anlayabilirsiniz sanırım.Kitabı okurken aldığım notlara gelirsek...

İnsanlar neden illa varolmayan şeylerden mucize bekliyor? Tanrı bence mucizeleri veriyor ama beklediğimiz şekilde olağanüstü şekilde değil,insanca, mantıkça veriyor.

Başını kaldırmazsan,umuda rastlayamazsın.Belki de bu yüzden herkes gökyüzüne bakıyor.(Kitapta geçen bir söz) ..

Son olarak hoş bir kitap ama çokta hevesli değilim açıkçası tavsiye etmeye mutlaka okumalısınız diyemicem yani kısaca okumasanız da olur.

Konusu:Kaliforniya'da bir kıyı kasabası olan Melekler Koyu'nda anlatılan eski bir efsaneye göre, kendilerine ihtiyaç duyulduğunda eski bir gemi enkazından melekler ortaya çıkar ve iyilik kötülüğe karşı galip gelirmiş. 
Ödüllü, en çok satanlar yazarı Barbara Freethy kalbinizi esir alacak bir serinin ilk kitabıyla okuyucularını büyülüyor. 
Jenna Davies yedi yaşındaki bir çocukla birlikte Melekler Koyu'na sığınır. Taşıdığı tehlikeli sır ve kırık kalbi yüzünden sakin bir hayat sürmekten başka hiçbir şey istememektedir. Fakat genç bir kızın iskeleden atladığını görünce arkasından suya atlamakta hiç tereddüt etmez. Çaresiz kızın hayatını kurtarması Jenna'yı ilgi odağı yapar ve aniden kasabadaki herkes onun hikâyesini bilmek ister. 
Korkunç bir olay her şeyi altüst edene dek başarılı bir muhabir olan Reid Tanner artık hayatına yeni bir yön vermeye çalışmaktadır. Ama Jenna'nın kim olduğunu ve ne sakladığını merak etmeden duramaz. Sorularına cevap ararken gerçeğe ulaşma tutkusu tehlikeleri de beraberinde getirir. Aşkın mucize olduğu söylense de Jenna'nın kollarının arasında güvende olmasını sağlayabilecek midir? 

1 yorum:

  1. merabaa. ben de yeni okudum. şimdi bloguma yazıyodum. evet hafif ve keyifli bir roman. yine görüşürüüz :)

    YanıtlaSil

Kitap - Bir Kutup Ayısının Anıları Yoko Tawada

 Herkese merhabalar efenim, Yoko Tawada'dan daha önce Tokyo'nun Son Çocukları diye distopik bir hikaye okumuş ve bunu sizinle paylaş...