22 Temmuz 2014 Salı

Maydanoz Time:Dizi-Why Did You Came To My House ?

Herkese tekrardan çok bilinmeyen ama oldukça iyi bir Romantik Komedi olan Türkçe çevirisi bence Sen bizim eve niye geldin la? olan bir Kore dizisi ile karşınızdayım.La tabi ki ben ekledim ama kız adama öyle bir soruyor ki (hele de kızın kişiliğini düşünürsek) la cuk oturuyor Türkçe çevirime...2008 yapımı 20 bölümcük dediğim gibi çok tanıtımı övgüsü spoileri yapılmayan bir Kore dizisi zaten ben de kendisiyle can sıkıntısı zamanında tanıştım sırf günler biran önce geçsin diye ve 1 günümün geçmesinde (evet 1 günde bitirdim) oldukça yardımcı oldu diyebilirim çok komik sahneleri olduğu kesin ayrıca bol kahkaha da garantili diyebilirim.

Konusu:Han Mi Soo'nun zengin babası kızının serseriliklerinden bıkınca onu evlendirmek için ilan veriyor ve maddi açıdan çok zorda olan Jo Gi Dong'da bu ilana başvuruyor ve tesadüfler sonucunda seçilip onların evinde kalmaya başlıyor. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kore Dizisi : Queen Of Tears

 Herkese merhabalar efenim, Netflix de şu an güncel olan bir diziden bahsedicem. Baş roldeki adamı çok sevmesem de onun baş rolünde olup da ...